Знайомтеся з унікальними гібридами PEUGEOT і DS Automobiles на виставці Plug-In Ukraine 2021

  • Бренди PEUGEOT і DS Automobiles представляють на виставці Plug-In Ukraine власні гібриди, які вже доступні в Україні – PEUGEOT 3008 Hybrid4 і DS 7 Crossback E-Tense.
  • Електрифікація є одним із пріоритетів у розвитку Stellantis: в найближчому майбутньому дебютує ще більше plug-in гібридів і електромобілів різних Брендів.

Електрифікація транспорту сьогодні є одним із пріоритетів для кожного глобального виробника автомобілів, в тому числі – і для Stellantis. Постійний розвиток модельного ряду різних Брендів сьогодні вже неможливо уявити без новинок у вигляді plug-in гібридів або електромобілів. Всі бажаючі можуть вже зараз ознайомитися з існуючими прикладами електрифікації від Stellantis, які задають тренди майбутнього: зустрічайте на виставці Plug-In Ukraine 2021 відразу два унікальних експоната. Познайомитися особисто можна 14-16 вересня на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза».

PEUGEOT 3008 Hybrid4: динамічний кросовер з повним приводом

Бренд PEUGEOT представить на виставці гібридну версію популярного кросовера 3008 – унікальний PEUGEOT 3008 Hybrid4! Цей «plug-in» -гібрід поєднує в собі найвищу потужність в 300 к.с., відмінну динаміку розгону 0-100 км / год за 5,9 секунди, мінімальну витрата палива від 1,5 л на 100 км, можливість руху тільки на електротязі до 50 км, а також наявність повного приводу 4х4. Все завдяки передовій конструкції: тяговий акумулятор в нижній частині кузова, можливість підзарядки від зовнішнього джерела живлення, два електродвигуна для приводу передніх / задніх коліс, бензиновий турбо-мотор в парі зі спеціальною автоматичною трансмісією е-ЕАТ8. З урахуванням максимальній комплектації GT PACK, гібридний кросовер PEUGEOT 3008 Hybrid4 сьогодні без сумніву є одним з флагманів автомобільної лінійки PEUGEOT в Україні!

DS 7 Crossback ETense 4х4: передвісник повної електрифікації Бренду

Преміальний кросовер DS 7 Crossback ETense 4х4 є ідеальним прикладом поєднання високого стилю «французької розкоші», ексклюзивної обробки салону, а також – передових технологій. Адже характерні переваги моделі DS 7 Crossback у вигляді активної м’якої підвіски DS Active Scan Suspension і унікальної системи нічного бачення DS Night Vision в даному випадку доповнює передова техніка 300-сильного повноприводного гібрида E-Tense – і це немов символ майбутнього.

Бренд DS Automobiles дуже активно розвивається в напрямку електрифікації новинок. Наприклад, сьогодні на ринку вже представлений повністю електричний кросовер DS 3 Crossback E-Tense. Бренд бере активну участь в гонках серії Formula E, де неодноразово ставав чемпіоном – як в командному заліку виробника, так і в особистих заліках пілотів. Нарешті, справжнім «поглядом вперед» від DS Automobiles є унікальний концепт-кар DS Aero Sport Lounge, який представляє нам бачення майбутнього флагмана Бренду. І все це реальні плани: починаючи з 2024 року Бренд DS Automobiles стане повністю електричним! Ключові трансформації до захоплюючого, чистого та динамічного майбутнього починаються вже сьогодні.

Запрошуємо особисто познайомитися з вражаючими технологіями електрифікації від Stellantis, відвідавши виставку PlugIn Ukraine 2021, Яка пройде 14-16 вересня на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза». Заходьте на наші стенди і записуйтеся на тест-драйв!