PEUGEOT – В ЛІДЕРАХ З ПРОДАЖУ КОМЕРЦІЙНИХ АВТОМОБІЛІВ  

Бренд PEUGEOT виривається в лідери на ринку нових комерційних автомобілів за результатами продажів за березень місяць, займаючи друге місце. Лідером серед продажів є середньорозмірний фургон PEUGEOT Boxer, який також знаходиться серед лідерів в своєму сегменті з часткою 29,7%.

У березні на ринку нових комерційних автомобілів було зареєстровано 642 одиниці. У порівнянні з березнем минулого року реалізація комерційних авто в Україні впала майже на 5%. Але не дивлячись на загальне падіння продажів, частка Групи PSA на LCV ринку зростає і склала 48,3% від загального обсягу з 310 проданими автомобілями, в свою чергу PEUGEOT реалізував 127 автомобілів. Таких високих результатів вдалося досягти завдяки широкій лінійці комерційних автомобілів Бренда: PEUGEOT Rifter, PEUGEOT Partner и PEUGEOT Boxer.

Найбільш продаваним комерційним автомобілем Бренда став PEUGEOT Boxer. На нього припало 29,7% продажів в сегменті E-BUS. Завдяки широким можливостям трансформації та створення індивідуальних рішень по запитах клієнтів, високій якості збірки і низькій витраті палива, фургон Бренда PEUGEOT вибирають медичні установи і фармацевтичні компанії. За березень Групі PSA сумарно вдалося реалізувати 231 фургон, з них 82 автомобіля це PEUGEOT Boxer.

Так само серед покупців користуються популярністю пасажирський мінівен PEUGEOT Rifter і фургон PEUGEOT Partner. Вони представлені на ринку як в пасажирській версії, так і в вантажопасажирській. Автомобілі пропонують два типи кузова (L1 або L2). Фургон має максимальне корисне навантаження від 650 до 1000 кг і широкий перелік обладнання. Пасажирська версія пропонує, як 5-ти місну,, так і 7-ми місну версію для великої родини. Сумарна частка продажів в сегменті C-VAN склала 29,2%, що дозволило Бренду PEUGEOT зайняти одну з лідируючих позицій в цьому сегменті.

А для існуючих клієнтів необхідно знати, що сервісні центри PEUGEOT продовжують працювати в умовах карантину, щоб надавати якісне обслуговування як легкових, так і комерційних автомобілів Брендів. Адже поки для вашої безпеки ви залишаєтеся вдома, медичні установи, фармацевтичні компанії, аптечні пункти та продуктові магазини продовжують працювати і використовувати автомобілі для пересування і транспортування. Сервіси працюють, щоб гарантувати підтримку і своєчасне обслуговування автомобілів.