GROUPE PSA ДОПОМОЖЕ У ВИРОБНИЦТВІ АПАРАТІВ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНІВ

Зіткнувшись з нестачею апаратів ШВЛ, уряд Франції звернувся до групи французьких виробників на чолі з Air Liquide з проханням дослідити можливість збільшення виробництва цього обладнання і забезпечити поставку 10 000 апаратів ШВЛ за 50 днів з початку квітня до середини травня.

У відповідь на це прохання компанії Air Liquide, Groupe PSA, Schneider Electric і Valeo створили робочу групу з 30 експертів із закупівель і індустріалізації, щоб виробити план дій, необхідний для збільшення виробництва апаратів ШВЛ Air Liquide Medical Systems вже встановлених у багатьох лікарнях у Франції і за кордоном.

Це завдання також потребує значних зусиль від 100 компаній-партнерів, які повинні забезпечити поставку 300 компонентів, необхідних для виробництва цього медичного обладнання.

З 22 березня інженери Groupe PSA залучені до виконання цього завдання, крім того, Groupe PSA створила спеціальний цех на заводі в Пуассі, де працюють 50 добровольців, щоб прискорити процес виробництва центрального блоку системи, який буде доставлений в Air Liquide для збірки і остаточної перевірки на промисловому майданчику Air Liquide Medical Systems в Антоні.

Для того, щоб надати підтримку компанії Air Liquide в посиленні виробництва в Антоні, Groupe PSA запропонує добровольцям свого науково-дослідного центру в Велізі приєднатися до заводу Air Liquide в Антоні, розташованому в декількох кілометрах.