«Місяць персональних цін» від PEUGEOT: вигідні індивідуальні умови купівлі авто

З 16 листопада по 16 грудня в офіційних дилерських центрах PEUGEOT можна отримати персональну цінову пропозицію на купівлю нового автомобіля. Щоб отримати свої індивідуальні умови, необхідно пройти тест-драйв в одному з дилерських центрів Марки, і менеджер вручить вам іменний сертифікат.

Компанія PEUGEOT не чекає зимових свят та дарує подарунки і запускає акцію «Місяць персональних цін». Будь-який клієнт може отримати сертифікат з персональною пропозицією для купівлі нового авто від менеджера салону, варто лише пройти тест-драйв обраного автомобіля. Промокампанія стартує 16 листопада і триватиме до 16 грудня. Спеціальні умови Акції «Місяць персональних цін» діють у всіх дилерських центрах PEUGEOT на території України, і поширюються на вісім моделей – PEUGEOT Rifter, 2008, 3008, 5008, 508, 301, 308 і 308 SW.

Кожна з моделей-учасниць Акції вже отримала велику кількість задоволених власників. Стильний міський кросовер PEUGEOT 2008 цінять, перш за все, за відмінну маневреність і компактність, яка так необхідна в місті, технологічний SUV PEUGEOT 3008 – за відмінну прохідність, яскравий дизайн і потужні агрегати під капотом, а місткий 7-місний PEUGEOT 5008 вибирають ті, хто звик отримувати максимум переваг: починаючи від їздових характеристик, закінчуючи просторим салоном, комфортом і естетикою. Мінівен PEUGEOT Rifter в 5-місному і 7-місному виконанні розглядають ті, хто шукає універсальне рішення і для бізнесу, і для особистого використання – наприклад перевозячи велике сімейство. Легкова лінійка автомобілів представлена революційним фастбеком PEUGEOT 508, в якому провокуючий спортивний характер в парі з футуристичністю інтер’єру і екстер’єру подарують максимальне задоволення від кермування, економним і динамічним PEUGEOT 308 в кузові хетчбек і універсал, а також класичним В-седаном PEUGEOT 301, який стабільно входить в трійку лідерів класу з продажу.

Записатися на тест-драйв