СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ НА УВЕСЬ МОДЕЛЬНИЙ РЯД SUBARU

Автомобілі Subaru з вигодою до 91 600 грн.  Купуй Outback, Forester чи XV та гайда у відпустку. Subaru Україна – офіційний імпортер автомобілів Subaru в Україні оголошує про старт літньої пропозиції на увесь модельний ряд автомобілів Subaru.

Сімейні позашляховики Subaru з легендарний повним приводом стануть вашим найкращим другом у будь-якій подорожі. Subaru Boxer – опозитний мотор у парі з трансмісією Lineartronic, подарують свободу вибору шляху та комфорт в повсякденному житті.

Відчуйте плавність ходу, ергономіку і простір для вашої родини та друзів за небаченою ціною. Система допомоги водієві Subaru EyeSight стане незамінною під час довгого шляху, функція адаптивного круїз-контролю, автоматичне екстрене гальмування, передаварійне управління акселератором, попередження про схід зі смуги руху та наближення до розмітки, збережуть ваше життя та ваших рідних.

Здійсніть вигідну покупку автомобілів Subaru, кількість автомобілів на складі обмежена.  Подробиці пропозиції уточнюйте у офіційних дилерів.

Спеціальні умови діють в офіційній мережі «Субару Україна», на всій території України, за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій