Найдоступніший представник «Левів» стає ще вигіднішим

Надійний і елегантний PEUGEOT 301 стає ще більш вигідним для покупців: мінус 20000 грн. на популярні версії цього сімейного седана, перевіреного часом і дорогами. Пропозиція діє у офіційних дилерів Бренду PEUGEOT на обмежений склад автомобілів в Україні. Поспішайте з покупкою, щоб не упустити свою новорічну вигоду!

Компактний седан PEUGEOT 301 заслужив відмінні рекомендації в Україні: надійний, витривалий, економічний автомобіль. Разом з тим, PEUGEOT 301 є нехай і найдоступнішим, але повноцінним представником «сімейства левів» Бренду: характерні фари з невеликими іклами, ліхтарі прикрашені трьома лініями у вигляді «слідів від кігтів», класичні пропорції кузова і м’які лінії боковин додають відчуття елегантності. При цьому, велика колісна база (2,65 м) гарантує простір для водія і пасажирів, а місткі багажник (506 л) дозволить з легкістю розмістити багато сумок, пакетів, речей – відмінний варіант сімейного автомобіля!

І тільки зараз в Україні можна придбати PEUGEOT 301 з додатковою вигодою в 20000 грн. щодо стандартних цін. Дана пропозиція діє напередодні новорічних свят на автомобілі, які вже знаходяться на складах в Україні: вам не потрібно замовляти, чекати виробництва, і поставки – приходьте, вибирайте, виїжджайте з салону на новому автомобілі прямо зараз!

Тим більше, що є з чого вибрати: седан PEUGEOT 301 пропонується з найпопулярнішим бензиновим двигуном 1.6 VTi 115, який працює в парі з МКПП або АКПП. Цей бензиновий мотор відрізняється високою потужністю (115 к.с. і 150 Нм), при скромній витраті палива (6,5-7,3 л на 100 км в змішаному циклі). Автомобіль йде в стартовій комплектації ACTIVE, яка включає в себе: систему ESP, фронтальні подушки безпеки, електричні склопідйомники всіх дверей, кондиціонер, тд.

Більше вигоди – більше подарунків для сім’ї. Отримайте бонус: купуйте новий автомобіль і збережіть гроші на новорічні подарунки для важливих вам людей. Адже на седан PEUGEOT 301 діють спеціальні ціни з вигодою 20 тис. грн від стандартної ціни. Так, PEUGEOT 301 1,6 VTI 115 МКПП від 370 800 грн (з урахуванням вигоди), а версія з сучасно АКПП – від 416 500 грн.

Подвійна вигода – і в покупці, і в експлуатації! Саме так. Адже седан PEUGEOT 301 крім привабливої ціни, також може запропонувати різні фірмові програми фінансування покупки. Навіть якщо у вас немає повної суми для придбання автомобіля, ви все одно зможете підібрати найбільш зручні кредитні або лізингові умови – і втілити свою мрію в реальність! Крім того, на PEUGEOT 301 діє збільшена гарантія: три роки або 100 тис. км пробігу (в залежності від того, що настане раніше). А це означає, що ви захищені від будь-яких негараздів і проблем з автомобілем – важливо лише відвідувати авторизований сервіс і проводити регламентне технічне обслуговування. І тут вас чекає ще один бонус: фіксована ціна ТО – незалежно від обраного дилера у вашому місті (області, регіоні), вартість сервісного обслуговування залишається незмінною (з урахуванням обсягу робіт).

Звертайтесь до найближчого дилера Бренду PEUGEOT, познайомтеся з автомобілем особисто, зробіть кращий вибір – і купуйте вже зараз. Адже дана пропозиція діє тільки на автомобілі PEUGEOT 301, які знаходяться в наявності на складах в Україні. Поспішайте зробити собі кращий новорічний подарунок і «в’їхати» в 2021 рік на новому автомобілі!