Обвал цін на ŠKODA

Лови момент! Неймовірне можливо: ціни на модельний ряд ŠKODA досягли свого історичного гривневого мінімуму за останні 3 роки.

Бестселер марки ŠKODA OCTAVIA з двигуном 1,6 MPI 81кВт (110 к.с.) доступний від 419 795 грн. Вартість OCTAVIA з турбованим мотором 1,4 TSI 110 кВт (150 к.с.) стартує від 475 083 грн. ŠKODA KODIAQ з двигуном потужністю 150 к.с. (1,4 TSI 110кВт) доступний за ціною від 681 147 грн. Для мотора потужністю 180 к.с. (2,0 TSI 132кВт) стартова ціна від 748 669 грн.

Український споживач давно визначив OCTAVIA одним з лідерів ринку. Модель третього покоління має значну перевагу серед конкурентів завдяки низькій витраті палива (5,4 л в комбінованому циклі для мотора 1,4 TSI), співвідношенню «ціна-якість», чудовим ходовим характеристикам і можливостям цифрового підключення. Віддаючи переваги OCTAVIA клієнт опціонально може персоналізувати автомобіль вибравши, наприклад, систему SOUND SYSTEM CANTON, інформаційне радіо “BOLERO”, можливості з’єднання Apple, голосове керування, круїз контроль і інше. Екстер’єр також пропонує варіанти персоналізації: елементи автомобіля, наприклад, диски або дзеркала, можуть бути пофарбовані в інший колір.

У портфелі марки представлений ще один автомобіль з бездоганними технічними характеристиками – ŠKODA KODIAQ. Низька витрата палива (7 л в комбінованому циклі для двигуна 2,0 TSI), один з найбільших багажників в класі (720 л), великий дорожній просвіт (187 мм) і потужна лінійка двигунів є найкращим рішенням для далеких подорожей. KODIAQ має найвищу оцінку безпеки експертів Euro NCAP – 5 зірок і сучасні Діджитал рішення. Наприклад, технологія Smart Link, яка включає в себе CarPlay і Android Auto, дозволяє інтегрувати мобільні пристрої з інформаційно-розважальними системами автомобіля, виводячи на екран карти Google або TomTom, актуалізуючи трафік на дорогах; SmartGate – забезпечує USB або Wi-Fi комунікацію з системами автомобіля; Driver Alert визначає рівень втоми і багато іншого.

Одним з переваг покупки автомобілів ŠKODA є вигідна кредитна програма від компанії «Єврокар». Важливою складовою фінансової програми є можливість придбання автомобіля ŠKODA з мінімальним щомісячним платежем. Наприклад, виплата по кредиту ŠKODA OCTAVIA при першому внеску 60% і терміні кредитування 84 місяців складе від 2 534 грн. в місяць.  Розрахувати щомісячний платіж для будь-якої моделі ŠKODA можна в офіційному дилерському центрі ŠKODA на всій території України.