Лови вигоду: на сіті-кар PEUGEOT 108 пропонують знижку 20 тис. грн

В Україні почала діяти спеціальна цінова пропозиція на стильний компактний автомобіль PEUGEOT 108 – «мінус» 20 тис. грн від стандартної ціни. Ці вигідні умови діють на всі комплектації PEUGEOT 108, що вже знаходяться в наявності на українському складі Бренду.

Компактна модель PEUGEOT 108 підкорила серця багатьох українців: стильна та пізнавана зовнішність, яскраві кольори кузову, широкий вибір варіантів декоративного оформлення, передове оснащення для безпеки та зручності. Разом з тим, PEUGEOT 108 пропонує максимальну практичність: завдяки невеликим розмірам, він може знайти місце для паркування навіть на тісній вулиці, роботизована КПШ с автоматичним режимом роботи спрощує водіння, а 3-циліндровий двигун 1.0 VTi 72 к.с. оптимально поєднує достатню потужність та мінімальне споживання палива. Врешті-решт, 5-дверний кузов та складане сидіння дозволяють без проблем сьогодні перевозити друзів чи сім’ю, а вже завтра – завантажувати та транспортувати великі речі.

І якщо хтось вже давно мріяв придбати PEUGEOT 108, то зараз саме час перетворити мрію в реальність: автомобілі PEUGEOT 108 доступні за спеціальною ціною – з вигодою 20 тис. грн від стандартної ціни. Причому спеціальна цінова пропозиція діє на всі комплектації PEUGEOT 108, доступні в Україні: ACTIVE и ALLURE. Будь-який із запропонованих варіантів обов’язково приємно вразить оснащенням. Так, комплектація ACTIVE пропонує: 5-дверний кузов, двигун 1.0 VTi 72 л.с., роботизовану КПП з автоматичним режимом роботи, систему стабілізації, шість подушок безпеки, підсилювач керма, електричні склопідйомники в передніх дверях, сенсорний 7-дюймовый дисплей, кондиціонер, ін. Комплектація ALLURE додає: тахометр, клімат-контроль, датчик світла та функцію автоматичного увімкнення фар, легкосплавні колісні диски, пр. Спеціальна ціна PEUGEOT 108 ACTIVE – від 318 100 грн, PEUGEOT 108 ALLURE – від 346 000 грн.

Ця пропозиція діє на обмежений склад автомобілів PEUGEOT 108. Забронювати та придбати автомобіль можна у ПЕЖО АВТО ЛЮКС. Детальна інформація про автомобіль PEUGEOT 108 та його доступні версії – в шоурумі моделі 108.