В Україні тепер доступний 7-місний SUV PEUGEOT 5008 в комплектації GT з 180-сильним двигуном

В Україні стартував продаж флагманського 7-місцевого кросовера PEUGEOT 5008 в топової версії GT. Вона комплектується найпотужнішим силовим агрегатом, який доступний для моделі на нашому ринку – 2,0-літровим турбодизелем BlueHDi 180 к.с. S & S в парі з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією.

 

У травні 2018 року в Україні стартував продаж 7-місцевого SUV PEUGEOT 5008 в топової комплектації GT, яка вже включає максимально широкий список обладнання, з найпотужнішим для моделі дизельним силовим агрегатом BlueHDi потужністю 180 л. с.

Екстер’єр топового виконання GT виділяється контрастною чорним глянцевим дахом Black Diamond, а також 18-дюймовими легкосплавними колісними дисками. Пасажири зможуть споглядати зоряне небо, або гірські вершини через великий панорамний дах. Інтер’єр автомобіля зустрічає водія і пасажирів інноваційною концепцією організації простору Peugeot i-Cockpit другого покоління. За комфорт відповідають спеціально розроблені програми масажу. Вперше на автомобілі встановлена ​​акустична система Hi-Fi класу FOCAL. Два дисплея – 12,3 і 8-дюймовий – виводять всю сервісну і розважальну інформацію. Детальніше в шоурумі моделі.

Подробнее в шоуруме модели.

Унікальна концепція з трьома рядами крісел, розрахована на сім чоловік, відрізняється широкими можливостями трансформації. Крісла передніх двох рядів можуть регулюватися повністю незалежно. Цікаво, що за третій ряд крісел не потрібно доплачувати, в комплектації GT вони входять вже в штатне оснащення. Через додатковий ряд крісел багажним відділенням жертвувати не довелося. Так, в похідному положенні обсяг багажника дорівнює 952 л. А якщо скласти останні два ряди сидінь, він збільшується до вражаючих 2150 л.

Поліпшену прохідність на дорожньому покритті різної якості забезпечують система контролю зчеплення з дорогою Advanced Grip Control і система допомоги при спуску Hill Assist Control Descent (HADC). Також в список базового оснащення PEUGEOT 5008 в комплектації GT входять адаптивний круїз-контроль, система екстреного гальмування Automatic Emergency Braking System (AEBS), система контролю концентрації водія, система читання дорожніх знаків, система допомоги при парковці Park Assist, система кругового моніторингу Visio Park і багато іншого.

2,0-літровий турбодизель BlueHDi потужністю 180 л. с. працює разом з 8-ст. автоматичною коробкою передач. Ця сучасна пара двигуна і трансмісії пропонується на PEUGEOT 5008 вперше, раніше інших моделей бренду. При видатній динаміці (9,2 секунди з місця до 100 км / год), автомобіль витрачає в змішаному циклі всього від 4,9 л / 100 км пробігу.

На українському ринку PEUGEOT 5008 доступний і з іншим силовим агрегатом. А саме, 150-сильним турбодизелем HDi об’ємом 2,0 літра, який працює разом з 6-ступінчастою АКПП.

В даний час для PEUGEOT 5008 діє вигідна фірмова фінансова пропозиція від PEUGEOT: автомобіль можна придбати в кредит під 0,01% * річних терміном на 3 роки.

 

* Ви можете отримати «Авто в кредит» на наступних умовах: максимальний термін – 36 місяців, максимальна сума – 2600000 грн, процентна ставка – 0,01% річних (база нарахування 365 днів у році), комісія за видачу кредиту – 2.50%, комісія за відкриття поточного рахунку – 80 грн, комісія за внесення обтяження в ДРОРМ – 100 грн, комісія за отримання виписок з державних реєстрів – 199 грн (за 1 людину). Реальна відсоткова ставка становить 1.67% річних. Кредит надається у відділеннях Банку по всій території України, за винятком тимчасово окупованій території АР Крим та зони проведення ООС. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Детальні умови кредитування дізнайтеся на сайті www.credit-agricole.ua або по телефону: 0800305555. Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Пропозиція діє з 15.05. 2018 – 31.07.2018.