ŠKODA дарує свято дітям!

Напередодні Різдвяних свят компанія «Єврокар» продовжує свою щорічну ініціативу “Клоуни ŠKODA дітям”. З 16 по 20 грудня, в рамках соціального проекту, професійні аніматори відвідають лікарні стаціонарного типу Києва. Запрошуємо всіх стати частиною доброї ініціативи!

Продовжуючи соціальний проект “Клоуни ŠKODA дітям” компанія “Єврокар” підготувала концертну програму для дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні в Київських лікарнях, а також для тих, які не мають можливості відвідати святкові заходи. З 16 до 20 грудня команда веселих аніматорів на стильному автомобілі ŠKODA відвідає діток в лікарнях і подарує гарний настрій, радість і святкові подарунки. Ми глибоко переконані, що усмішки, веселощі, а також радість сприяють швидшому одужанню дітей і 16 років існування проекту прямий тому доказ.

Запрошуємо всіх взяти участь у соціальній ініціативі і пожертвувати довільну суму в благодійні бокси, встановлені дилерськими підприємствами ŠKODA в різних регіонах нашої країни. Зібрані кошти направляться в “Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України” і будуть передані дітям з вадами серця з малозабезпечених сімей та дітям-сиротам.

Закликаємо вас разом зробити диво: допомогти дітям швидше одужати і повернутися додому, де вони зможуть в колі близьких і рідних зустріти Новий рік і Різдво!