PEUGEOT в Україні розширює заводську гарантію до 3-х років або 100 000 км

Починаючи з 1 липня 2019 року, на всі нові легкові автомобілі PEUGEOT діє заводська гарантія 3 роки або 100 тис. км пробігу. Це нововведення покликане посилити конкурентні переваги Марки, адже виробник впевнений у високих експлуатаційних якостях автомобілів, а значить, готовий гарантувати це і своїм клієнтам.

Автомобілі PEUGEOT стрімко набирають популярність в Україні, про що свідчить і зростання частки ринку – згідно з даними AUTO-Consulting Бренд вперше за час роботи офіційного представництва в Україні увійшов до ТОП-10 найбільш продаваних в нашій країні, посівши 7 місце рейтингу. І це логічно, адже завдяки своєму відмінному дизайну і якості матеріалів, надійності і витривалості, а також вигоді в експлуатації автомобілісти все частіше вибирають саме автомобілі PEUGEOT для українських доріг. Компанія не просто заявляє, а й готова гарантувати своїм клієнтам стабільну роботу їх транспортного засобу, збільшивши гарантійний термін на всі легкові автомобілі PEUGEOT до 3-х років або 100 тис. км.

Також прийнявши до уваги особливості експлуатації комерційного транспорту, для якого характерні підвищені навантаження і величезні щорічні пробіги, легко-вантажні (LCV) автомобілі PEUGEOT отримають гарантію 2 роки без обмеження по пробігу. Також важливо відзначити, що на ряд вузлів і агрегатів автомобіля діють власні гарантійні умови. Крім того, передбачена окрема гарантія від наскрізної корозії кузова – 12 років для легкових автомобілів.

У модельному ряді Бренда знайдеться автомобіль під будь-які потреби: Новий фастбек PEUGEOT 508 підійде для любителів швидкої їзди і агресивної зовнішності, SUV’ов PEUGEOT 2008, 3008 і семимісний 5008 дозволять легко розсікати по міських нерівностях, практичний сіті-кар PEUGEOT 108 додасть маневреності, яскравий хетчбек 208 стане надійним супутником в повсякденних завданнях, а поєднати домашні справи і роботу допоможуть універсальні автомобілі – PEUGEOT Traveller і Новий PEUGEOT Rifter. З комерційних автомобілів бренд готовий запропонувати моделі PEUGEOT Partner, Expert і Boxer.