Кроссовер PEUGEOT 2008 отримав новий силовий агрегат і ціну від 435 000 грн

Популярний компактний кросовер PEUGEOT 2008 стає ще ближче українському покупецю завдяки появі в моторній лінійці нової силової установки – бензиновий двигун 1,2 л PureTech 82. с. в поєднанні з 5-ступінчастою ​​МКПП.

Кросовер В-класу PEUGEOT 2008, який входить до трійки бестселерів французького бренду, стає ще більш привабливим завдяки новому двигуну і коробці передач. Бензиновий двигун 1,2 PureTech 82 л.с. тепер доступний в парі із 5-ступінчастою механічною трансмісією. Ця пара чудово підходить тим водіям, які цінують економічність і комфорт у автомобілі.

Витрата палива в змішаному циклі PEUGEOT 2008 року в даній модифікації складає всього 4,9 л на 100 км пробегу. Даний силовий агрегат не тільки економічний, але і відповідає сучасним нормам екологічних викидів Євро-5.

PEUGEOT 2008 з двигуном 1,2 PureTech 82 л. с. і 5-ст. МКПП пропонується в комплектації Active. За замовчуванням в неї включені 6 подушок безпеки, круїз-контроль, системи активної безпеки ESP, EBA, ABS, система допомоги при старті на підйомі та інші. Комфорт в салоні забезпечують клімат-контроль, мультифункціональне рульове колесо, пакет «Оглядовість», який складається з датчиків світла і дощу, а також дзеркала заднього виду з електрохромним покриттям.

Комфорт для водія і пасажирів забезпечує мультимедійна система з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також 6-ма динаміками, USB-роз’ємом, підтримкою протоколу Bluetooth, яка дозволяє управляти основними системами автомобіля.

Ціна на стильний кросовер стала ще доступнішою і стартує з позначки в 435 000 грн. Для клієнтів, зацікавлених у покупці, але не володіючи всією необхідною сумою, PEUGEOT пропонує фірмові програми фінансування в кредит і лізинг. Процедура оформлення кредиту проста та оперативна, а умови фінансування одні з кращих на ринку.

Автомобіль з новим силовим агрегатом можна замовити починаючи з травня 2018 року.