Спекотна пропозиція : спеціальна ціна на ŠKODA OCTAVIA

Спекотна пропозиція : спеціальна ціна на ŠKODA OCTAVIA

Компанія «Єврокар» оголошує про спеціальну цінову пропозицію на модель ŠKODA OCTAVIA. Акція діє до кінця червня 2018 року! *

 

Найкращий супутник у літніх подорожах, розумний, інноваційний автомобіль ŠKODA OCTAVIA доступний за спеціальною ціною і тільки до кінця цього місяця! Стартова ціна для моделі ŠKODA OCTAVIA в комплектації Активна 1,6 МПІ / 81кВт 5МГ становить 435 384 грн *. Вартість OCTAVIA в комплектации Ambition з двигуном 1,6 MPI / 81кВт 5МГ стартує від 495 801 грн *. Початкова ціна для ŠKODA OCTAVIA в комплектації Стиль – 524 842 грн *.

Всі покоління модельної лінійкиOCTAVIA впевнено асоціюються з кращим продуктом, який ŠKODA пропонує своїм клієнтам. ŠKODA OCTAVIA А7, рестайлінг якого відбувся в 2017 році, реалізує емоційну силу та потенціал бренда ŠKODA.

ŠKODA OCTAVIA – легендарна модель марки, визнана бестселером з бездоганними технічними характеристиками, безпечним та комфортним. Про успіх цієї моделі свідчить величезна кількість престижних нагород, таких як: «Автомобіль року 2018 року в Україні» за версією користувача, «Автомобіль на кожен день» по версії AUTO RIA (2018), «Найкращий автомобіль 2017 року» по версії немецкого журналу « Авто, Мотор і спорт »,« Автомобіль року 2014 року в Україні »в національному рейтингу та ін.

Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті www.skoda-auto.ua

ŠKODA OCTAVIA. Керуй життям! 

ООО «Еврокар» – офіційний дистриб’ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить в групу компаній Атолл Холдінг, яка є однією з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія «Єврокар» надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка охоплює всю територію України.

* Спеціальна ціна діє на модель ŠKODA Octavia для всіх комплектацій. Вартість автомобіля змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні офіційного курсу долара США до гривні, встановленої НБУ. Кількість автомобілів обмежено. Спеціальна ціна поширюється на автомобілі, що знаходяться в складах в Україні, крім території вільної економічної зони “Криму”, а також тимчасово закупаються територій Донецької та Луганської областей.

** Можливість покупки в кредит та умови кредитування автомобілів за спеціальною ціною в рамках кредитної програми ŠKODA уточнюйте у дилерів або у банку-партнера.