Українська команда перемогла у конкурсі ŠKODA Challenge

У ювілейному 10-му конкурсі професійної майстерності ŠKODA Challenge українці посіли перше місце у номінації «Найкраща команда» і третє у номінації «Електрик-діагност».

10 років поспіль компанія ŠKODA AUTO організовує міжнародну мотиваційну подію під назвою ŠKODA Challenge. Конкурс, який розпочинав свою історію лише з двох номінацій (диспетчер-консультант та технічний фахівець), перетворився на масштабну та очікувану подію для фахівців дилерських підприємств у всіх країнах, де представлений бренд ŠKODA. На сьогоднішній день за звання найкращого у своїй категорії мають змогу поборотися працівники відділу продажу та післяпродажного обслуговування дилерського центру.

Фахівці дилерської мережі «Єврокар» є активними учасниками конкурсу ŠKODA Challenge та неодноразово підтверджували свій професіоналізм, рівень теоретичних знань та практичних навичок на міжнародному рівні.

Всі бажаючі представляти країну на міжнародному рівні спочатку змагаються на національному рівні. Національний відбір проходить у два етапи: онлайн-тестування та національний фінал. За результатами онлайн-тестування перша п’ятірка у кожній категорії запрошується взяти участь у національному фіналі. Переможці національного фіналу представляють країну на міжнародному рівні.

Цього року Україну представляли найкращі фахівці у своїх категоріях:

  • Дмитро Вербовий, продавець-консультант, ДП «Автотрейдинг Вінниця»
  • Вадим Максименко, диспетчер-консультант, ТОВ «Вік Експо»
  • Юрій Охмак, електрик-діагност, ТОВ «Вік Експо»
  • Капітан команди: Юрій Дробот, фахівець з нетехнічного навчання ТОВ «Єврокар»

Міжнародний фінал конкурсу SKODA Challenge відбувся в онлайн-форматі. 99 учасників із 17 країн зустрілися у віртуальному світі, який було створено спеціально для цієї події. Учасники з України були заявлені в трьох номінаціях: «Спеціаліст з продажу автомобілів», «Диспетчер-консультант» та «Електрик-діагност». Перший день змагань був присвячений індивідуальним залікам. Кожен учасник отримав завдання відповідно до категорії та повинен був довести свій професіоналізм. Другий день змагань відбувався під девізом «Краща команда». Завдання, які отримали учасники конкурсу, були спрямовані на визначення умінь працювати в команді, делегувати обов’язки, вміти домовлятися, швидко приймати рішення та брати відповідальність.

За результатами міжнародного конкурсу ŠKODA Challenge команда з України може похвалитися наступними досягненнями:

  • 3-е місце у номінації «Електрик-діагност» посів Юрій Охмак (ТОВ «Вік Експо»)
  • 1-е місце у номінації «Найкраща команда»

Вітаємо переможців!

Більше інформації про автомобілі ŠKODA: https://www.skoda.km.ua/