ЦИФРОВИЙ СВІТ PEUGEOT В УКРАЇНІ: СТВОРЮЙТЕ І КУПУЙТЕ АВТОМОБІЛЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ОДНОГО КЛІКА МИШІ

Інноваційні технології PEUGEOT стають ще доступнішими! Сьогодні ви можете купити автомобіль PEUGEOT, навіть не виходячи зі свого будинку. Вибирайте потрібну модель серед наявності на онлайн-складах, або створіть свій автомобіль мрії в конфігураторі на сайті PEUGEOT і відправте заявку «онлайн». А фірмовий додаток MyPeugeot для смартфона допоможе організувати поїздки і стежити за станом улюбленого автомобіля.

Світ змінюється – і Бренд PEUGEOT також. Сьогодні все більшу роль в житті людини відіграють цифрові технології, комп’ютерні системи і програми, смартфон-помічник. Бренд PEUGEOT задає цифрові тренди сучасного автомобільного світу в Україні, пропонуючи відразу кілька інноваційних рішень, які працюють в комплексі і покликані зробити покупку і експлуатацію автомобіля більш комфортними та зручними.

По-перше, ви можете купити автомобіль, не виходячи з дому. Так, тепер це стало реальністю – завдяки особливому розділу офіційного сайту PEUGEOT , який знаходитися в розділі Акційні пропозиції – Автомобілі, де представлений онлайн-склад автомобілів Бренда, які сьогодні присутні на складах імпортера або дилерів в Україні. Всі ці автомобілі вже пройшли митне очищення, мають сформовану комплектацію і фінальну вартість – тому покупець може вибрати потрібний автомобіль PEUGEOT, забронювати та оплатити його буквально за один день і навіть не виходячи з дому. А фахівці обраного дилерського центру допоможуть вам отримати автомобіль з «онлайну» на руки. Купівля автомобіля стала ще простішою та комфортнішою!

По-друге, в конфігураторі моделі ви можете буквально «створити автомобіль своєї мрії»! Досить вибрати на сайті PEUGEOT модель, яка вас зацікавила, запустити конфігуратор – і ви зможете в режимі «онлайн» вибрати комплектацію, двигун, колір, додаткові опції для автомобіля і у фіналі побачити «вживу» свій майбутній автомобіль. Потім необхідно зберегти дану конфігурацію і відправити її у вигляді заявки найближчому дилеру PEUGEOT. Наступний крок – фінальне погодження, замовлення на розміщення автомобіля у виробництво, доставка готового автомобіля в Україну і передача клієнту. Таким чином, якщо ви не знайшли потрібний варіант на онлайн-складі імпортера або дилера, то можна «створити автомобіль своєї мрії» – і зробити це «онлайн» не виходячи з дому: ось приклад інноваційних цифрових технологій в дії!

По-третє, сучасні технології PEUGEOT допоможуть не тільки в покупці, але і в експлуатації автомобіля. Вже існуючим власника автомобілів PEUGEOT записатися на сервіс стало в рази простіше, адже тепер це можна зробити в режимі «онлайн». Більше не потрібно попередніх дзвінків, узгодження часу, опису мети візиту на СТО: всього пара кліків на сайті PEUGEOT – і клієнт зареєстрований для відвідування сервісу у обраного дилера Бренда.

По-четверте, PEUGEOT дає можливість постійно стежити за своїм улюбленим автомобілем. Так, за допомогою фірмового додатка MyPeugeot (для смартфонів з операційною системою iOS і Android) власник автомобіля може контролювати параметри авто і відстежувати важливу інформацію. Додаток включає в себе чотири основні розділи: «Статистика», «Мої поїздки», «Обслуговування», «Автомобіль». З його допомогою можна аналізувати свої останні поїздки, переглянути дистанцію і витрата палива. Також програма допоможе відшукати автомобіль на великій парковці біля торгового центру або будівельного гіпермаркету. Власнику автомобіля пропонується інформація-нагадування про необхідність проведення чергового ТО. До того ж, відразу в додатку можна знайти найближчого дилера і записатися на сервіс – також «онлайн», без необхідності зайвих дзвінків або відвідувань сервісу.

Таким чином, інноваційні технології та рішення Бренда дозволяють створити справжній «цифровий світ»: все для комфорту і зручності потенційного покупця або вже існуючого власника автомобіля PEUGEOT!