Які електромобілі можуть запропонувати PEUGEOT, OPEL, DS Automobiles та CITROЁN в Україні

  • Концерн Stellantis Україна, який представляє Бренди PEUGEOT, CITROЁN, OPEL, DS Automobiles є одним з найбільших виробників електромобілів, пропонуючи їх у різних класах та під різними Брендами.
  • Представництво Stellantis Україна вже зараз дає вибір українським клієнтам з кількох електромобілів та готується суттєво розширити гаму в найближчому майбутньому.

Електромобілі набувають максимальної популярності в Україні: це сучасний та екологічний тип транспорту, це зниження витрат на експлуатацію завдяки економії на паливі, це більше задоволення від кожної подорожі завдяки потужному електромотору з високим крутним моментом. Концерн Stellantis вже зараз готовий відповідати на запити українських клієнтів та запропонувати їм одразу декілька електромобілів – які вже знаходяться та продаються в Україні або продажі яких стартують найближчим часом.

 

Електромобілі PEUGEOT –  e-2008 та e-Rifter пропонують різномаїття вибору

 

Популярний кросовер відтепер пропонується також у вигляді електромобіля – зустрічайте електричну новинку PEUGEOT e-2008! Електричний кросовер PEUGEOT e-2008 надає всі переваги відомої моделі: стильний дизайн, високоякісний інтер’єр, інноваційне оснащення. А також додає ще власні переваги завдяки електричному приводу: електродвигун потужністю 100 кВт (136 к.с.) та крутним моментом 260 Нм з миттєвими реакціями, літій-іонний акумулятор ємністю 50 кВт*год. для запасу ходу 307-330 км (WLTP), зарядний пристрій потужністю 11 кВт та можливість швидкого заряду акумулятора за 30 хвилин. Дізнайтесь більше про електромобіль PEUGEOT e-2008 у фірмовому шоу-румі моделі на офіційному сайті PEUGEOT.

Крім того, Бренд PEUGEOT пропонує українським покупцям кардинально інший електромобіль – електричний мінівен PEUGEOT e-Rifter. Він також обладнаний електродвигуном потужністю 100 кВт (136 к.с.) та акумулятором ємністю 50 кВт*год. (до 260 км WLTP), проте найбільшою перевагою PEUGEOT e-Rifter є його можливості вибору та компонування: дві довжини кузова L1 або L2, стандартний 5-місний або збільшений 7-місний салон – справжня знахідка для великої сім’ї! Познайомтесь з електромобілем особисто у шоу-румі моделі PEUGEOT e-Rifter.

Нові сучасні електромобілі PEUGEOT e-2008 та PEUGEOT e-Rifter вже знаходять на складах в Україні – переконайтесь самі в режимі «онлайн складу». Тому придбати ці електромобілі можна дуже швидко й не потрібно очікувати поставки.

 

Електромобіль OPEL Mokka-e: поєднання молодіжного дизайну та електроприводу

 

Цей «заряджений» електричний кросовер OPEL Mokkae вже визнано найкращим у Німеччині (за версією видання AutoBild). Адже й справді є за що визнавати кращим – це вражаюче поєднання молодіжного дизайну та сучасного електроприводу. За фірмовим обличчям OPEL Vizor ховається електродвигун потужністю 100 кВт (136 к.с.), а всередині кузова приховано акумулятор ємністю 50 кВт*год. Причому завдяки оптимізації аеродинаміки, електричний кросовер OPEL Mokka-e демонструє чудовий показник запасу дистанції пробігу – до 338 км (WLTP). А ще кросовер OPEL Mokka-e виділяється максимальною комплектацією: адаптивні фари Matrix LED, салон Opel Pure Panel з 10- та 12-дюймовими дисплеями, адаптивний круїз-контроль, 18-дюймові колісні диски та багато іншого. Зацікавились електромобілем OPEL Mokka-e? Тоді познайомтесь з ним детально у фірмовому шоу-румі моделі на офіційному сайті OPEL в Україні.

Причому окрім першого знайомства потенційні клієнти вже зараз можуть рушити далі – й придбати електромобіль одними з перших в Україні. Адже новинка OPEL Mokkae вже присутня на українських складах та доступна для придбання у максимально короткі терміни.

 

Електромобіль DS 3 E-Tense: більше потужності, більше запасу ходу

 

Оновлений кросовер незабаром дістанеться України і готовий запропонувати не лише традиційний двигун внутрішнього згорання, але також й повністю електричну модифікацію. Причому електричний кросовер DS 3 E-Tense вирізняється як зовнішністю, так і технологіями. Оновлена передня частина вражає широкою решіткою радіатора та майже вертикальними LED-смугами. А технічна частина вражає потужним електродвигуном на 115 кВт (156 к.с.) та акумулятором ємністю 54 кВт*год. – його вистачить на автономний запас ходу до 402 км (WLTP). Дізнайтесь більше про оновлений кросовер DS 3 та електромобіль DS 3 E-Tense у шоу-румі моделі.

Варто зазначити, що електричний кросовер DS 3 E-Tense вже доступний для замовлення в Україні: сформовано комплектацію та варіанти опцій, відомий прайс-лист, продажі новинки стартують вже незабаром. Кожен може самостійно відслідковувати появу перших електромобілів DS 3 E-Tense в Україні завдяки функції «онлайн складу» DS Automobiles.

 

Електромобілі CITROEN e-C4 та CITROEN e-C4 X: вже скоро в Україні

 

Вже до кінця поточного року в Україні мають дебютувати й інші електромобілі – CITROEN e-C4 та CITROEN e-C4 X. Електричний хетчбек CITROEN eC4 поєднає оригінальний дизайн, зручний салон, комфортну підвіску моделі CITROEN С4 з перевагами електричного приводу: електромотор потужністю 115 кВт (156 к.с.), акумулятор ємністю 54 кВт*год., автономна дистанція пробігу до 400 км (WLTP). А електричний седан CITROEN eC4 X, аналогічно як і автомобіль CITROEN C4 Х, додаткового пропонує збільшений окремий багажник – до 510 літрів корисного об’єму.

Слідкуйте за новинами Брендів концерну Stellantis на офіційних сайтах PEUGEOT, CITROЁN, OPEL та DS Automobiles в Україні щоб серед перших дізнаватись про всі вражаючі новинки.