Стали відомі ціни на оновлений ŠKODA KAROQ

Компанія «Єврокар», офіційний дистриб’ютор автомобілів ŠKODA в Україні, оголосила про старт продажів оновленого компактного кросовера ŠKODA KAROQ та розпочала прийом замовлень у виробництво.

Через місяць після офіційної світової прем’єри оновленого ŠKODA KAROQ стали відомі ціни та комплектації для українського ринку. Кросовер доступний у комплектаціях Active, Ambition та Style з вже знайомою лінійкою двигунів та коробок передач: 1.4 TSI (110 кВт) 8AT; 2.0 TDI (85 кВт) 6МГ; 2.0 TDI (85 кВт) 7DSG, а також 2.0 TDI (110 кВт) 7DSG. Ціна на оновлений ŠKODA KAROQ стартує від 669 591 грн*, а початок виробництва заплановано на березень 2022 року.

Дебютувавши у 2017 році, KAROQ став другим у лінійці кросоверів чеського автовиробника. Вже півтора роки KAROQ утримує позицію найпопулярнішого кросовера ŠKODA та другої за популярністю моделі чеського автовиробника після OCTAVIA. З 2017 року з виробничих ліній зійшло понад 500 тисяч автомобілів ŠKODA KAROQ.

Модель виробляється у Чехії, Словаччині, Україні, Росії, Китаї та доступна на ринках 60 країн. Для українського ринку оновлений ŠKODA KAROQ виготовляється на заводі «Єврокар» у Соломоновому.

Більше інформації про автомобілі ŠKODA: https://skoda.km.ua/