PEUGEOT 2008 визнано «Кращим кросовером року» 2021!

Новий рік і нові перемоги для Бренду. Другий рік поспіль Бренд PEUGEOT впевнено завойовує абсолют в конкурсі «Автомобіль року в Україні». Стильний і технологічний PEUGEOT 2008 року було визнано «Кращим кросовером 2021 року». Його технології і динамічний характер отримали визнання як професійного, так і народного журі.

 

Карантинні обмеження 2021 року вносять свої зміни і в формат Всеукраїнської премії «Автомобіль року в Україні». Так, 24-го березня в новому онлайн-форматі пройшло нагородження переможців акції, і Новий PEUGEOT 2008 впевнено обійшов конкурентів і отримав заслужений титул «Кращого кросовера року». Йому вдалося обійти 4 сильних претендентів на даний титул і довести всім, що він кращий серед кращих. Революційний PEUGEOT 2008 отримав визнання українців і професійного журі, і це доводить, що автолюбителі готові до новацій від французького Бренду.


Бренд PEUGEOT неодноразово отримував титул Авто Року в Європі і займав почесні місця в рейтингу кращих автомобілів. І ось, в 2021 році Бренд на шляху до повторення успіху PEUGEOT в Європі. Другий рік поспіль PEUGEOT завойовує абсолют в конкурсі «Автомобіля року в Україні» зі своїм Новим компактним кросовером PEUGEOT 2008. І це тільки початок.


Премія «Авто Року» – це національна автомобільна премія України, в рамках якої оцінюються автомобільні новинки останнього року на ринку України. Всі автомобілі-новинки розбиті на 8 класів і на 2 номінації в абсолюті, всередині яких кращий автомобіль визначають інтернет-користувачі. Однією з головних номінацій є «Кращий кросовер 2021 року»: в нинішньому голосуванні брало участь 5 моделей. Однак професійне журі та українці впевнено назвали кращий кросовер серед всіх новинок нинішнього року в Україні – і це PEUGEOT 2008! І ось чому …

 

На окрему увагу заслуговує дизайн автомобіля, що вкотре підтвердила перемога на Red Dot Awards 2020 за кращий дизайн. PEUGEOT 2008 неминуче привертає увагу в дорожньому потоці – впізнаваний, сучасний, сміливий – автомобіль неможливо сплутати з будь-яким іншим. Характерні «ікла» світлодіодних ходових вогнів, сміливі розчерки на боковинах, задня частина з ліхтарями у вигляді «кігтів лева» – новинка PEUGEOT 2008 вмить впізнається на дорозі!


На окрему увагу заслуговує сучасна і технологічна особливість інтер’єру Нового PEUGEOT 2008 – фірмова концепція салону PEUGEOT i-Cockpit® 3D з голографічним дисплеєм: важлива для водія інформація відображається не в одній площині, як на стандартних приладових панелях, а буквально парить в повітрі перед водієм. Новий PEUGEOT 2008 відрізняється незвичайним інтер’єром, створеним в концепції PEUGEOT i-Cockpit 3D: прилади з об’ємним зображенням, яке ніби парить в повітрі, маленьке кермо і центральний сенсорний дисплей.


Крім того, Новий SUV PEUGEOT 2008 оснащений 10-дюймовим екраном мультимедіа, який управляється за допомогою сенсорних клавіш і тумблерами-кнопками. Обов’язково відзначимо, що мультимедіа підтримує технології Apple CarPlay і Android Auto, що важливо для сучасного водія. На окрему увагу заслуговує аудіосистема класу «hi-fi», яка була розроблена в партнерстві з відомою французькою компанією FOCAL ELEKTRA®.


У плані задоволення від водіння новий PEUGEOT 2008 залишається вірним своїй ДНК. Він виграє за рахунок технологій і досвіду. Під капотом у динамічного кросовера широкий вибір найсучасніших моторів – економічний дизель 1,5 BlueHDi, котрий працює в парі з сучасною 8-ст. АКПП, а також потужні бензинові двигуни 1,2 PureTech, які розвивають 130 к.с. або навіть 155 к.с..

 


Новий високотехнологічний PEUGEOT 2008 оснащений найсучаснішими технологіями, що робить його напівавтономним в водінні. В арсеналі новинки – повний набір систем допомоги водієві: адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Start, асистент руху в смузі і система допомоги при перестроюванні між смугами руху. Комплекс даних технологій частково бере на себе керування автомобілем при тривалих заміських поїздках і дозволяє знизити навантаження для водія, що означає підвищення безпеки і комфорту подорожей. Крім того, на Новому PEUGEOT 2008 доступні системи, без яких уже не обійтися в сучасному місті система допомоги при заїзді на паркувальне місце і виїзду з нього, функція екстреного гальмування при виявленні перешкод, розпізнавання дорожніх знаків, пр.


Заінтриговані PEUGEOT 2008? Тоді пропонуємо познайомитися з переможцем Авто Року 2021 особисто в фірмовому шоу-румі моделі, а також записатися на тест-драйв за посиланням. А якщо ви вже визначилися з комплектацією, то ви можете вибрати конкретний автомобіль в онлайн магазині PEUGEOT. Будьте впевнені: технологічний PEUGEOT 2008 знайде чим вас здивувати.