НОВИЙ PEUGEOT 2008: ОГОЛОШЕНО ЦІНИ НА НАЙБІЛЬШ ОЧІКУВАНИЙ КРОСОВЕР РОКУ В УКРАЇНІ

Бренд PEUGEOT представляє в Україні кросовер 2008 нового покоління: стильний і високотехнологічний автомобіль, який стане вашим ідеальним супутником в сучасному місті і за його межами.

Новий SUV PEUGEOT 2008 – це нова сторінка в історії компанії, це нова ера в популярному сегменті компактних кросоверів. Автомобіль втілює в собі найсміливіші амбіції Бренда: новий монументальний дизайн і впізнаваний стиль PEUGEOT, потужні двигуни для динамічного драйву, розширені можливості на бездоріжжі, інноваційні технології.

Оригінальний, стрімкий дизайн передньої частини PEUGEOT 2008 виглядає максимально технологічно і сучасно. Фірмовою особливістю автомобіля є передні фари в стилі «іклів лева»: яскраве рішення в стилі найсучасніших моделей PEUGEOT. Їх наслідують і задні ліхтарі з потрійними світлодіодними смужками, стилізованими під «кігті лева». Завдяки оригінальній світлотехніці, Новий SUV PEUGEOT 2008 року можна легко впізнати у будь-який час дня і ночі: найстильніший автомобіль класу!

Інтер’єр новинки PEUGEOT 2008 втілює найпотаємніші бажання справжнього «драйвера» – оригінальне поєднання кольорової палітри, повний набір сучасних технологій, «космічний» дизайн з найближчого майбутнього, висока якість оздоблювальних матеріалів. Головна відмінна риса інтер’єру Нового PEUGEOT 2008 – фірмова концепція салону PEUGEOT i-Cockpit® 3D з голографічним дисплеєм: важлива для водія інформація відображається не в одній площині, як на стандартних приладових панелях, а буквально парить в повітрі перед водієм.

Крім того, Новий SUV PEUGEOT 2008 оснащений 10-дюймовим екраном мультимедіа, який управляється за допомогою сенсорних клавіш і тумблерами-кнопками. Обов’язково відзначимо, що мультимедіа підтримує технології Apple CarPlay і Android Auto, що важливо для сучасного водія. На окрему увагу заслуговує аудіосистема класу «hi-fi», яка була розроблена в партнерстві з відомою французькою компанією FOCAL ELEKTRA®. Дана аудіосистема включає в себе 12-канальний 515-ватний підсилювач, 10 динаміків, сабвуфер – все це гарантує новий, максимально-високий рівень прослуховування музики для автомобілів даного класу.

Новий високотехнологічний SUV PEUGEOT 2008 оснащений найсучаснішими технологіями, що робить його напівавтономним у водінні. В арсеналі новинки – повний набір систем допомоги водієві: адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Start, асистент руху в смузі і система допомоги при перестроюванні між смугами руху. Комплекс даних технологій частково бере на себе керування автомобілем при тривалих заміських поїздках і дозволяє знизити навантаження для водія, що означає підвищення безпеки і комфорту подорожей. Крім того, на Новому SUV PEUGEOT 2008 доступні системи, без яких уже не обійтися в сучасному місті: система допомоги при заїзді на паркувальне місце і виїзду з нього, функція екстреного гальмування при виявленні перешкод, розпізнавання дорожніх знаків, тд.

Новинка буде запропонована на ринку України в трьох комплектаціях – Active, Allure або GT-Line – і з трьома турбо- моторами і автоматичними коробками перемикання передач від відомої японської компанії AISIN. Моторну гамму відкриває бензинова версія 1,2 PureTech 130 к.с. в парі з 6-ст. АКПП серії ЕАТ6, любителів динаміки порадує бензинова модифікація 1,2 PureTech 155 к.с. в парі з 8-ст. АКПП серії ЕАТ8, а фанатам економічності запропоновано турбодизель 1,5 BlueHDi 130 к.с. в парі з 8-ст. АКПП серії ЕАТ8.

Новинка SUV PEUGEOT 2008 вражає не тільки вибором сучасних моторів, але також і комплектацією. Так, уже в стартовому виконанні Active автомобіль може запропонувати: системи ESP + ABS + ASR, шість подушок безпеки, круїз-контроль, 2-зонний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, 7-дюймовий сенсорний дисплей, литі 16-дюймові колісні диски, тд. Ціна PEUGEOT 2008 Active 1,2 PureTech 130 к.с. АКПП-6 – від 496 300 грн.

Комплектація Allure додатково порадує наступним: системою Grip Control для допомоги при їзді по бездоріжжю, сенсорним відкриванням дверей і кнопкою запуску двигуна, 2-рівневим підлогою багажника, особливою темно-сірою обробкою салону TREX, оригінальними фарами Eco LED, тонованим склом, литими 17-дюймовими колісними дисками, тд. Ціна PEUGEOT 2008 Allure 1,2 PureTech 155 к.с. АКПП-8 – від 577 600., Ціна PEUGEOT 2008 Allure 1,5 BlueHDi 130 к.с. АКПП-8 – від 608 300 грн.

А також, на українському ринку буде представлена топова комплектація GT-Line, яка має такі доповнення: адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки “Stop & Go”, система попередження про зіткнення і екстреного гальмування в міському циклі, система паркування Park Assist, передні світлодіодні фари Full LED з інтегрованими денними ходовими LED вогнями, адаптивне дальнє світло “High Beam Assist”, тд. Ціна PEUGEOT 2008 GT Line 1,2 PureTech 155 к.с. АКПП-8 – від 626 000 грн., Ціна PEUGEOT 2008 GT Line 1,5 BlueHDi 130 к.с. АКПП-8 – від 657 100 грн.