Ксав’є Дюшман, директор регіону Євразія відвідав Україну

  • Одним з перших робочих візитів для нового директор регіону Євразія компанії Stellantis стала Україна, що підкреслює важливість країни в рамках даного регіону.
  • Ксав’є Дюшман ознайомився з автомобільним ринком України, положенням Брендів компанії Stellantis, відвідав ряд дилерських центрів.
  • Крім підведення підсумків справжнього, також були намічені перспективи на майбутнє в рамках загальної стратегії роботи компанії Stellantis.

Директор регіону Євразія компанії Stellantis Ксав’є Дюшман (Xavier Duchemin) днями з робочим візитом відвідав Україну. Важливо відзначить, що візит відбувся відразу після його вступу на нову посаду, що підкреслює важливість нашої країни для компанії Stellantis в даному регіоні. Даний візит був спрямований як на підведення підсумків роботи по Брендам PEUGEOT, CITROЁN, OPEL, DS Automobiles, так і на огляд майбутніх перспектив – вже з урахуванням формування нової міжнародної компанії Stellantis.

Перш за все, Ксав’є Дюшман ознайомився з автомобільним ринком України, а також положенням Брендів компанії Stellantis. І тут дійсно є чимало позитивних досягнень. Так, за підсумками 2020 року PEUGEOT увійшов до списку ТОП-5 серед найбільш популярних Брендів на українському ринку легкових автомобілів. Вдалося значно укріпити позиції в сегменті легкого комерційного транспорту: сумарно PEUGEOT і CITROЁN сьогодні займають близько 30% від загального LCV-ринку України. Починаючи з 2019 року, в нашій країні запущено два нових Бренд: добре відомий в Україні Бренд OPEL пройшов справжню процедуру «перезавантаження», новий Бренд DS Automobiles дозволив вийти в преміальний сегмент з унікальною пропозицією «французької розкоші» для українських автомобілістів-любителів.

Знайомство було не тільки формальним «в цифрах», а й цілком реальним: Ксав’є Дюшман відвідав кілька дилерських центрів різних Брендів компанії Stellantis. У Києві Ксав’є Дюшман вдалося відвідати компанію “Ілта”, яка в своему арсеналі має Бренди PEUGEOT, CITROEN та DS Automobiles, дилерський центр PEUGEOT “Автопассаж”, дилерські центри, які входять в групу ВІДІ “ВІДІ Авеню” та “ВІДІ Елеганс”, дилерський центр CITROЁN “38RА”. Також, вдалося відвідати дилерський центр CITROЁN «НІКО Мегаполіс» і дилера OPEL «Автохаус Віпос». А також, Ксав’є Дюшман відправився до Львова і відвідав автомобільне містечко історичного партнера «Ілта Львів», в якому представлені Бренди PEUGEOT, CITROЁN, OPEL, DS Automobiles. До слова, постійний розвиток дилерської мережі і підвищення якості обслуговування клієнтів є одним з пріоритетів для кожного з Брендів: PEUGEOT, CITROЁN, OPEL, DS Automobiles. Так, сьогодні в Україні працюють 22 дилера PEUGEOT, 20 дилерів CITROЁN, 13 дилерів OPEL, 3 дилера DS Automobiles. І кожен є справжнім «обличчям Бренду» – нові автосалони, фірмове оформлення, високі стандарти роботи. Крім того, за останній рік вдалося запустити кілька послуг, що підвищують рівень обслуговування клієнтів: запис на сервіс в «онлайн»-режимі, перегляд онлайн-складу автомобілів, фірмові додатки, тд.

Також обговорювалися перспективи подальшої роботи і розвитку різних Брендів, вже з урахуванням спільної роботи в рамках компанії Stellantis. В кінці свого робочого візиту, Ксав’є Дюшман високо оцінив рівень роботи представників Stellantis в Україні та підготовку дилерів різних Брендів – як підсумок багаторічної копіткої, але успішної роботи офіційного представництва групи Stellantis!