ХЛІБНІ ФУРГОНИ PEUGEOT BOXER!

Бренд PEUGEOT продовжує активно розвиватися в сегменті комерційних автомобілів і працювати з корпоративними замовниками. Один з найсвіжіших і унікальних прикладів – партія спеціальних фургонів PEUGEOT BOXER, підготовлених для ТОВ «Перший столичний хлібозавод» (ТМ «Цар хліб») за участю компанії «РЕФОРМ». Перші хлібні фургони від Бренду PEUGEOT були передані замовнику.

Нова корпоративна угода: ТОВ «Перший столичний хлібозавод», відомий виробник хлібобулочних виробів, вибрав для себе автомобілі-фургони на шасі PEUGEOT BOXER. Нещодавно було передано шість спеціалізованих фургонів для перевезення хліба, однак це лише перша партія автомобілів і подібне замовлення є початком для подальшого успішного довгострокового співробітництва. Тим більше, що автомобілі були спеціально підготовлені і переобладнані з максимальною увагою до вимог замовника.

Так, створенням спеціальних фургонів для перевезення хліба на шасі PEUGEOT BOXER займалася компанія «РЕФОРМ», яка має багатий досвід в розробці та створенні унікальних автомобілів. В даному випадку, хлібний фургон отримав чотири бічних дверей, загальна місткість фургона складає 108 лотків. Використання сендвіч-панелей товщиною 50 мм гарантує підтримку оптимального температурного режиму. Крім того, передбачено сертифіковане світлодіодне освітлення, що дозволяє виконувати навантаження/вивантаження товару навіть в темний час доби, і наявність вентиляційних решіток для природного провітрювання.

Варто відзначити, що хлібні фургони побудовані на універсальній платформі L3, яка комбінує місткий кузов і відмінні можливості вантажопідйомності. А також, PEUGEOT BOXER пропонує нову версію шасі – це варіант «шасі-кабіна» L2S. Даний варіант автомобіля є унікальним на українському ринку, оскільки займає проміжне розмірне положення між варіантами L2 і L3, в той же час, пропонуючи відмінну вантажопідйомність. Так, колісна база шасі PEUGEOT BOXER L2S становить 3800 мм, тоді як колісна база варіанти L2 дорівнює 3 450 мм, а модифікація L3 передбачає колісну базу 4 035 мм. При цьому нормативна вантажопідйомність досягає 1815 кг, а навантаження на передню / задню вісь може становити 2100/2400 кг відповідно.

Таким чином, варіант «шасі-кабіна» PEUGEOT BOXER L2S пропонує унікальне поєднання, якого немає у конкурентів: «середні» габарити, що зручно для міста, в поєднанні з дуже високою вантажопідйомністю. До того ж, дана версія є найбільш оптимальною для трансформації хлібних фургонів в Україні. Можна сказати, що Бренд відкриває для себе новий сегмент для роботи і пропонує ще більш унікальні варіанти автомобілів для своїх клієнтів.

Новий варіант вже добре відомого комерційного автомобіля PEUGEOT BOXER демонструє гнучкість Бренду в питаннях пропозиції відповідного варіанту для корпоративних клієнтів. А створення фургона для перевезення хлібобулочних виробів є прикладом готовності PEUGEOT разом з партнерами створювати нові, часом унікальні рішення в точній відповідності з побажаннями замовника. Познайомитися з усіма можливими варіантами трансформації PEUGEOT BOXER  можна в шоу-румі моделі.