Cтратегічне співробітництво JAC з BMC

Компанія JAC Motors підписала рамкову угоду про стратегічне співробітництво з одним з найбільших турецьких автовиробників BMC

На початку 2024 року JAC та його турецький партнер BMC підписали рамкову угоду про стратегічне співробітництво, причому керівники обох сторін були свідками цього важливого моменту. Підписання цієї угоди знаменує собою початок нової глави поглибленої співпраці, відкриваючи значні можливості розвитку для обох компаній.

BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş. – це турецький виробник вантажних автомобілів та автобусів. Компанія виробляє в м. Ізмір найрізноманітніші автобуси: міські, міжміські, великого, середнього та малого класу.

Партнерство JAC та BMC має на меті не тільки співпрацю для спільного процвітання обох компаній. Головною метою цього стратегічного партнерства є розробка електричних вантажівок.

Співробітництво обох компаній відкриває багато можливостей для спільного вивчення технологій електричних вантажівок і розширення ринку.

На тлі того, що світова автомобільна промисловість поступово переходить до електрифікації, ця співпраця, безсумнівно, має вирішальне стратегічне значення та сприятиме екологічному транспорту та сталому розвитку.

Завдяки цьому стратегічному співробітництву  JAC та BMC ще більше зміцнить свої лідируючи позиції на турецькому ринку, сприяючи інтернаціоналізації автомобільної промисловості Туреччини. Церемонія підписання означає, що глибока співпраця між двома компаніями вийшла на всеосяжний новий етап, і очікується, що це стратегічне партнерство досягне значних результатів.