Автомобілі бренду JAC тепер офіційно представлені в м. Хмельницький

Автомобілі бренду JAC тепер офіційно представлені в м. Хмельницький! Новий дилерський центр вже відкрито за адресою Вінницьке шосе, 23. Автосалон став частиною всеукраїнського Холдингу GM GROUP, який працює на автомобільному ринку більше 20-ти років.

Для клієнтів пропонуються такі послуги:

  • Продаж нових автомобілів моделей  JS2, JS3, S3, S4, J7, Т8, а також комерційної техніки;
  • Програма обміну «Трейд-Ін»;
  • Всі види автострахування та кредитування;
  • Комплексне сервісне обслуговування;
  • Продаж запчастин та аксесуарів.

В наявності широкий модельний ряд авто – менеджер зможе підібрати оптимальний варіант саме під Вашу потребу, запропонувати найвигідніші умови кредитування чи оцінки Вашого авто за програмою обміну «Трейд-Ін». Отримати консультацію можна за номером: +380 67 011 75 00.

Отримайте якісне сервісне обслуговування – персонал СТО регулярно проходить сертифікації та навчання, має багаторічний досвід та найсучасніше технічне обладнання для діагностування та виконання робіт. На території також працює цех кузовного ремонту та малярних робіт.

Слідкуйте за новинами, акційними пропозиціями на офіційних сторінках дилерського центру в соцмережах JAC Центр Хмельницький в фейсбук https://www.facebook.com/jac.dealer.khm та інстаграм https://www.instagram.com/jac.khm/ .

ТОВ «ДЖАК Україна» є офіційним дистриб’ютором автомобілів бренду JAC в Україні. Дилерська мережа компанії представлена у всіх регіонах України, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг із продажу та сервісного обслуговування автомобілів з дотриманням усіх стандартів виробника. Детальна інформація про компанію на офіційному сайті jac.ua.