Авто року 2020 – Новий PEUGEOT 508

Вперше в історії Бренда PEUGEOT в Україні переможцем в національній премії «Авто Року 2020» став революційний фастбек PEUGEOT 508, який заслужено отримав титул «Кращий легковий автомобіль 2020 року»!

PEUGEOT 508 продовжує підкорювати серця українців. 12 лютого 2020 року було оголошено результати голосування у Всеукраїнській акції «Автомобіль року в Україні 2020». Новий елегантний і спортивний фастбек PEUGEOT 508 став переможцем у номінації «Легковий автомобіль 2020 року в Україні».

Бренд PEUGEOT неодноразово отримував титул Авто Року в Європі і займав почесні місця у рейтингу кращих автомобілів. Так на рахунку Бренда п’ять титулів Авто Року, їх удостоєні PEUGEOT 504, PEUGEOT 405, PEUGEOT 307, PEUGEOT 308 і, звичайно, найтитулованіший кросовер PEUGEOT 3008. І тепер стався переломний момент для Бренда PEUGEOT в Україні, революційний фастбек PEUGEOT 508 отримав визнання українців і професійного журі, і це доводить, що автолюбителі готові до новацій від французького Бренда.

Премія «Авто Року» – це національна автомобільна премія України, в рамках якої оцінюються автомобільні новинки останнього року на ринку України. Всі автомобілі-новинки розбиті на 8 класів, всередині яких кращий автомобіль визначають інтернет-користувачі. Але також членами професійного журі проводиться голосування в 4 загальних категоріях. Однією з головних номінацій є «Кращий легковий автомобіль 2020 року»: в нинішньому голосуванні брало участь 11 моделей. Однак професійне журі та українці впевнено назвали кращий легковий автомобіль серед всіх новинок нинішнього року в Україні – і це PEUGEOT 508!

Дизайн цього автомобіля неминуче привертає увагу в дорожньому потоці – тонка і міцна решітка радіатора з мерехтливими LED фарами денного світла забезпечують чітку, ексклюзивну ідентичність. Новий PEUGEOT 508 втілює в собі дух інновацій французького бренду. Салон оснащений високотехнологічним комплексом PEUGEOT i-Cockpit®, вдосконаленою передній консоллю з повністю цифровою панеллю приладів діагоналлю 12,3 дюйма. За акустичний комфорт відповідає преміальна аудіосистема Focal Electra. Флагман має безліч сучасних систем активної безпеки: вже знайомі шанувальникам Бренда активний круїз-контроль Start & Stop, система екстреного гальмування разом з оповіщенням про небезпеку зіткнення, асистент утримання автомобіля в смузі руху, моніторинг сліпих зон, система розпізнавання дорожніх знаків, а також прилад нічного бачення.

У плані задоволення від водіння новий PEUGEOT 508 залишається вірним своїй ДНК. Він виграє за рахунок технологій і досвіду. Під капотом у динамічного фастбека широкий вибір найсучасніших моторів – на будь-який смак покупця: сами потужний 2.0 HDi 180 л.с. АКПП-8 або дуже економічний турбодизель 1.5 BlueHDi 130 S & S АКПП-8. Обидва двигуни працюють в парі з найсучаснішою 8-ступінчастою автоматичною трансмісією від японської компанії AISIN. Дані агрегати обов’язково порадують любителів динамічної їзди завдяки швидкому розгону і низькій витраті палива.