NEW TUCSON+Hybrid

NEW TUCSON+Hybrid
Двигун Двигун:

Двигун 2.0 MPi, 2.5 GDi ( бензин)

Двигун 1.6 CRDi (дизель)

Двигун 1.6 T-GDi HEV (бензин гібрид)

Привід Привід:

Повний

Передній

Кпп Кпп:

Автоматична

Механічна

Новости hyundai
Hyundai Motor відзначає глобальне досягнення, випустивши 100 мільйонів автомобілів по всьому світу
Chabak: Досліджуйте корейський тренд автомобільного кемпінгу разом з абсолютно новим Santa Fe
Опис NEW TUCSON+Hybrid

TUCSON у пригоді.

Що б не підкинуло тобі життя, новий TUCSON стане у пригоді. Його передовий дизайн, оновлений інтер’єр і найсучасніші розумні технології роблять його ідеальним супутником у всіх ваших пригодах. Життя може бути непередбачуваним, але тобі пощастило – у тебе є TUCSON.

Дизайн

Свіжий та прогресивний.

Витончений і прогресивний, оновлений дизайн нового TUCSON виводить сучасну естетику на новий рівень, а його різьблені поверхні та динамічні лінії вже допомогли зробити його бестселером у сегменті компактних SUV.

Екстер’єр.

Нові бампери і накладки плавно розширюються по сторонам для динамічного вигляду автомобіля на дорозі, а оновлені легкосплавні диски тепер підкреслюють прогресивний вигляд ще більше.

Інтер’єр.

Просторий і практичний новий елегантний інтер’єр ідеально поєднує в собі широкий спектр передових інтелектуальних технологій, щоб кожна поїздка стала незабутньою.

Особливості

Новий рівень підключення та зручності.

Покращений завдяки гармонійному поєднанню найновіших функцій підключення та зручності, TUCSON продовжує вражати своїм набором найсучасніших інтелектуальних технологій.

Панорамний вигнутий дисплей.

Насолоджуйтеся покращеною оглядовістю та елегантним відчуттям розкоші завдяки новому витонченому вигнутому дисплею, який включає 12,3-дюймову цифрову панель приладів і 12,3-дюймовий центральний сенсорний екран інформаційно-розважальної системи.

Новітній зв’язок.

Насолоджуйтеся підключенням нового рівня з оновленнями програмного забезпечення по повітрю «Over The Air» і цифровим ключем Hyundai Digital Key 2, який дозволяє зачиняти, відчиняти та заводити автомобіль за допомогою смартфона або Apple Watch2, не дістаючи телефон із кишені.

Безпека

Зберігай спокій.

Для додаткового спокою TUCSON оснащений найсучаснішими функціями безпеки та передовими системами допомоги водієві. Він також може бути оснащений Асистентом руху по шосе 1.5 – комбінацією Асистента утримання в полосі та Інтелектуального круїз контролю на основі навігації.

Відео моніторинг сліпих зон (BVM).

Тепер ви можете бачити огляд задніх лівої та правої сторони дороги прямо перед собою в цифровому кластері. Камери вмикаються покажчиком поворотів під час зміни смуги руху.

Асистент руху по шосе 1.5 (HDA 1.5).

Асистент руху по шосе (HDA 1.5) підтримує задану швидкість і дистанцію до автомобіля, що їде попереду, під час руху по шосе та допомагає центрувати автомобіль в смузі руху навіть в поворотах. Інтелектуальний круїз-контроль (SCC) підтримує дистанцію до автомобіля попереду та швидкість, встановлену водієм.

Відгуки о NEW TUCSON+Hybrid

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук на "NEW TUCSON+Hybrid"

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Завантаження Captcha...