ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ
Двигун Двигун:

1,0 TSI/85 kW* MQ200GA-6F (DQ200-7F)

1,6 MPI/81 kW* MQ200-5F (AQ160-6F)

1,5 TSI/110 kW DQ200-7F

1,6 TDI/85 kW MQ250-6F

1,6 TDI/85 kW DQ200-7F

:

Передній

КПП КПП:

(Рус) М-5

(Рус) М-6

(Рус) А-6

(Рус) А-7

Новости skoda
Škoda Auto запускає екологічну каву «Паливо допитливості»
Абсолютно новий Škoda Kodiaq: більш просторий, функціональний та екологічний
Опис ŠKODA KAMIQ

КОЛИ ВИ ЗНАЄТЕ, ЩО ВАМ ПАСУЄ

Якщо ви дійшли до моменту в житті, коли вже знаєте чого хочете, то, можливо, вам не вистачає тільки цього автомобіля. Завдяки своїм компактним розмірам та концепції виразного зовнішнього изайну новий ŠKODA KAMIQ випромінює стриманість та дарує впевненість у собі. Ідеальний автомобіль, який не тільки з легкістю впорається з усіма задачами на дорогах міста, а й допоможе без проблем заїхати на будь-яке паркувальне місце.

KAMIQ також пропонує безліч непритаманних компактному міському кросоверу технологічних рішень. Удосконалені системи допомоги та інформаційно-розважальна система нового покоління свідчать про те, що ви можете залишатися у безпеці будь-то на розважальних заходах, чи у захопливих подорожах.

 

 

ДИЗАЙН, ЩО ВЕДЕ ВПЕРЕД, А НЕ ЙДЕ СЛІДОМ

Він отримав власне обличчя: KAMIQ представляє собою ідеальне поєднання надійності та динамічних форм, визначених мовою дизайну ŠKODA. Це — перший кросовер ŠKODA. Своїм зовнішнім виглядом
KAMIQ беззаперечно заявляє про приналежність до родини ŠKODA та водночас демонструє свою індивідуальність. Автомобілю притаманні усі характеристики позашляховика,такі як високе шасі та міцний кузов, поєднані з практичністю компактного міського автомобіля.

 

 

КРАСА ЗАВЖДИ У ТРЕНДІ

Світло не тільки освітлює. Воно надихає. Завдяки унікальним головним фарам і тонким подовженим заднім ліхтарям цю модель легко впізнати з першого погляду. Виконані у формі кристалу фари зі вітлодіодними лампами є втіленням вмілого поєднання традицій витонченого чеського кришталю та сучасних технологій.

 

 

МІСЦЕ ДЛЯ КОМФОРТУ

Всередині KAMIQ ви почуватиметеся як удома. Дизайн інтер’єру, який продовжує лінію зовнішнього дизайну, сповнений почуттям самовпевненості та повної функціональності, пропонуючи виключий простір, якісні матеріали, включаючи привабливе внутрішнє оздоблення та найсучасніші цифрові технології.

 

 

 

Відгуки о ŠKODA KAMIQ

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук на "ŠKODA KAMIQ"

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Завантаження Captcha...