PEUGEOT 3008 отримав більш вигідну комплектацію ALLURE-LINE

Популярний SUV PEUGEOT 3008 починає цьогорічну осінь зі знакових змін, які покликані зробити модель ще більш привабливою покупкою для українців. Врахувавши побажання потенційних клієнтів, Бренду вдалося не тільки запропонувати більш конкурентну ціну на автомобіль, але й задовольнити потребу в якісних їздових характеристиках, дизайні та комфорті. По-перше, з’явилася нова комплектація ALLURE-Line, яка органічно поєднує потужний і економічний двигун, стильну зовнішність і необхідне обладнання за ціною від 731 тис. грн. По-друге, інші версії PEUGEOT 3008 так само були доопрацьовані: запропонований більш потужний двигун, покращено базове оснащення автомобіля та ін.

Кросовер PEUGEOT 3008 гідно оцінений і в Європі, і в Україні: підтвердження цьому – титули «Автомобіль року 2017 Європі» та «Автомобіль року 2018 у Україні» (в класі «компактний кросовер»). Модель PEUGEOT 3008 пропонує сучасний дизайн, унікальний салон Peugeot i-Cockpit, відмінну керованість, комфорт на вищому рівні, економічні двигуни і передове оснащення. А тепер в PEUGEOT 3008 ще і більш широкий перелік комплектацій, що допоможе потенційним клієнтам знайти для себе «ідеальний 3008».

Нова версія PEUGEOT 3008 ALLURE-Line: більше стилю – менше ціна

Осінній бізнес-сезон SUV PEUGEOT 3008 починає з запуску нової комплектації ALLURE-Line, яка пропонує більше стилю і вигоди в ціні, уявляючи собою золотою серединою між уже відомими комплектаціями ACTIVE і ALLURE.

Так, новинка PEUGEOT 3008 ALLURE-Line отримала всі характерні зовнішні особливості комплектації ALLURE: повністю світлодіодні фари Full LED, особливу решітку радіатора з поздовжніми хромованими елементами фасок, великі 18-дюймові колісні диски LOS ANGELES. Салон автомобіля порадує комбінованою оббивкою сидінь «тканина/шкіра» PIEDIMONTE – красивий і практичний варіант обробки аналогічний комплектації ALLURE. Також новинка PEUGEOT 3008 ALLURE-Line вже в стандартній комплектації отримує систему GripControl, бічні надувні шторки безпеки, задні датчики паркування і камеру заднього виду фасок – все це оснащення доступно для версії ACTIVE тільки у вигляді платних опцій.

Автомобиль PEUGEOT 3008 ALLURE-Line доступен с турбодизельным двигателем 2.0 HDI и АКПП-6 серии ЕАТ6. Данная пара известная большинству покупателей PEUGEOT 3008: двигатель отлично зарекомендовал себя благодаря надежности и экономичности, 6-ст. АКПП отличается мягкостью смены передач, а также предлагает спорт-режим и возможность выбор передач вручную. Новинка PEUGEOT 3008 ALLURE-Line 2.0 HDI АКПП-6 доступна по цене от 731 тыс. грн. В итоге автомобиль PEUGEOT 3008 ALLURE-Line станет идеальным вариантом для тех клиентов, кому в версии ACTIVE не хватало определенного оснащения и акцентов во внешности, при этом не было надобности переплачивать за опции в ALLURE.

Оновлення для ALLURE і GT-Line: краще оснащення, вище потужність

Проаналізувавши потреби клієнтів, разом з новою версією моделі 3008 позитивні зміни торкнулися і основної лінійки популярного кросовера. Так, в стандартну комплектацію PEUGEOT 3008 ALLURE додані дах «чорний глянець» і електропривод дверей багажника з сенсором відкриття за допомогою маху ноги. У переліку моторів для замовлення тепер доступний 1.5 BlueHDi 130 S&S з 8-ступінчастою АКПП від AISIN – кращий вибір для тих, хто шукає динаміку і економічність в одному автомобілі. Нововведення чудово відображають характер версії PEUGEOT 3008 ALLURE, яка націлена на максимальний комфорт і витонченість. У той же час версія PEUGEOT 3008 GT-Line отримує топовий двигун 2.0 BlueHDI 180 в парі з АКПП-8 виробництва AISIN: розгін до сотні – 9,0 секунд, максимальна швидкість – 208 км/год, середня витрата палива – 4,9 літра в змішаному циклі. Це ще сильніше підкреслює динамічний характер 3008 GT-Line.

Зміни вплинули і на ціну – тепер вона стала більш доступною, ніж раніше. Можна з впевненістю стверджувати, що нові версії автомобіля дозволять моделі PEUGEOT 3008 запропонувати клієнтам найбільш оптимальні варіанти по співвідношенню «комплектація-двигун-ціна». Переконайтесь у цьому самі, зібравши свій ідеальний PEUGEOT 3008 в конфігураторі моделі!