SKODA SUPERB

SKODA SUPERB
Двигун Двигун:

1.8 TSI

2.0 TSI

2.0 TDI

Привід Привід:

Передній привід

Повний привід

Кпп Кпп:

Механічна

Автомат

Новости skoda
Škoda Vision Gran Turismo
Škoda Auto запускає екологічну каву «Паливо допитливості»
Опис SKODA SUPERB

Дизайн

 

 

Superb – це запрошення не тільки поглянути на автомобіль … але і уважно його розглянути.
Точна, автентична і динамічна передня частина нового ŠKODA Superb виділяється широкою захисною решіткою радіатора та підкреслено окресленим капотом. Вдало розміщеним логотипом, тонко огранованими широкими фарами і передніми протитуманними фарами. Все це просто приковує погляд і робить Superb незабутнім.

 

Потужність

 

 

Новий ŠKODA Superb оснащується бензиновими і дизельними двигунами нового покоління, які дозволяють насолоджуватися динамікою автомобіля, відрізняються екологічністю і розвивають потужність в діапазоні від 180 до 280 к.с., споживаючи при цьому всього 3,8-7,1 л. / 100 км

 

Комфорт

 

 

Комфорт преміум-класу в новому ŠKODA Superb досягається завдяки широкому ряду опцій, серед яких трьохзонний кондиціонер, ряд допоміжних систем управління, система контролю утримання автомобіля на схилі, “розумний” багажник, переднє скло з підігрівом і багато іншого.

 

Засоби зв’язку

Підключіть свій смартфон до нового Superb і використовуйте його для управління мультимедійними функціями вашого автомобіля за допомогою програми ŠKODA Media Command!

 

Місткість

 

 

Насолоджуйтесь збільшеним простором для ніг в передній і задній частинах салону.
Висота на задніх сидіннях 980 мм створює ще більше комфорту
Вражаючим досягненням є багажне відділення об’ємом 625 л. – максимальним у своєму класі. Якщо скласти спинки задніх крісел, корисний об’єм багажного відділення може збільшитися до значних 1760 л.

 

Безпека

Наші інженери ŠKODA оснастили новий Superb найсучаснішими інтелектуальними технологіями безпеки, які будуть надавати водієві допомогу в будь-яких дорожніх ситуаціях: підтримувати безпечну дистанцію, залишатися на смузі або навіть здійснити аварійне гальмування з метою запобігання можливого зіткнення.
У числі цікавих опцій, частина з яких доступні в стандартній комплектації – Front Assist (система контролю дистанції), ESC (система підтримки курсової стійкості) з системою екстреного гальмування в разі аварії, XDS + (електронний пристрій блокування диференціала), сім подушок безпеки, включаючи подушку безпеки для колін водія, і електронна система контролю тиску в шинах.

Відгуки о SKODA SUPERB

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук на "SKODA SUPERB"

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Завантаження Captcha...