PEUGEOT 301 з вигодою 20 000 грн

Напередодні новорічних свят PEUGEOT робить відмінний подарунок: сімейний седан PEUGEOT 301 з вигодою 20 тис. грн. Спеціальна пропозиція діє з 16 грудня 2019 року на автомобілі, які вже знаходяться на складах в Україні: не потрібно чекати – поспішайте купити і в’їхати в новий рік на новому PEUGEOT!

Наближається новорічні свята, які завжди знаменують собою початок чогось нового: новий рік, нові плани, нові ідеї? Новий автомобіль? Так! Адже починаючи з 16 грудня 2019 року, Бренд PEUGEOT пропонує свій бестселер – сімейний седан 301 – на спеціальних умовах. Ціни настільки привабливі, що самі по собі є найкращим новорічним подарунком: від 278 тис. грн.

Більше вигоди більше подарунків для сім’ї. Отримайте подвійний бонус: купуйте новий автомобіль і збережіть гроші на новорічні подарунки для важливих вам людей. Адже на седан PEUGEOT 301 діють спеціальні ціни з вигодою 20 тис. грн від стандартної ціни. Так, PEUGEOT 301 1,2 PureTech 82 МКПП доступний за ціною від 278 100 грн, а версія PEUGEOT 301 1,6 VTI 115 МКПП пропонується за ціною від 286 800 грн.

Перший варіант оснащений 1,2-літровим бензиновим мотором з потужністю 82 к.с., який буквально підкорює невеликою витратою палива – від 4,9 л на 100 км в змішаному циклі. Другий варіант може похвалитися 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 115 к.с. – це найдинамічніша версія в гамі PEUGEOT 301: розгін 0-100 км/год за 9,4 секунди і 188 км/год максимальної швидкості. Причому у будь-якому з вищезгаданих варіантів, ви отримуєте автомобіль в комплектації ACTIVE, де вже є все необхідне для безпеки і комфорту в кожній поїздці: ABS і ESP, фронтальні подушки безпеки, підігрів передніх сидінь, кондиціонер, електричні склопідйомники, тд. Зацікавлені? Тоді дізнайтеся більше про автомобіль в шоу-румі моделі Peugeot 301.

Відправляйтеся в новорічну подорож по будь-яких дорогах! Будьте впевнені: седан PEUGEOT 301 не підведе. Цей автомобіль спеціально був створений для поганих доріг: він отримав посилену підвіску, заводський захист двигуна, поліпшені ущільнювачі на дверях. У той же час – ви і ваша сім’я будете насолоджуватися максимальним комфортом в салоні: колісна база 2,65 м гарантує відмінний запас простору для ніг, м’які сидіння перетворюють кожну поїздку у відпочинок, а великий багажник (506 л) легко вмістить всі новорічні подарунки. Переконайтеся в цьому самі – під час тест-драйву у найближчого дилера PEUGEOT.

Подвійна вигода і в покупці, і в експлуатації! Саме так, адже седан PEUGEOT 301 крім привабливої ціни, також може запропонувати різні фірмові програми фінансування покупки. Навіть якщо у вас немає повної суми для придбання автомобіля, ви все одно зможете підібрати найбільш привабливі кредитні або лізингові умови – і втілити свою мрію в реальність! Крім того, на PEUGEOT 301 діє збільшена гарантія: три роки або 100 тис. км пробігу (в залежності від того, що настане раніше). А це означає, що ви захищені від будь-яких негараздів і проблем з автомобілем – важливо лише відвідувати авторизований сервіс і проводити регламентне технічне обслуговування. І тут вас чекає ще один бонус: фіксована ціна ТО – незалежно від обраного дилера у вашому місті (області, регіоні), вартість сервісного обслуговування залишається незмінною (з урахуванням обсягу робіт).

Поспішайте придбати PEUGEOT 301, оскільки спеціальні умови діють на обмежений склад автомобілів в Україні.

PEUGEOT 301 Прайс-Лист на автомобілі 2019 року