Акція Škoda «Холод знижкам не перешкода»

З 09 січня до 31 березня 2023 року в дилерській мережі Škoda діють знижки до 20%* на оригінальні запасні частини Škoda сезонного попиту.

Зима, холод, сніг не завадять вам відправитись в заплановану поїздку, якщо ви потурбувались про свій автомобіль. Одним з факторів, що впливає на безпечність поїздки, безумовно, є гарна видимість. Для того, щоб не втратити її навіть під час опадів, не забувайте вчасно замінювати щітки склоочисника та слідкувати за рівнем омивача скла.

Саме зараз замінити щітки та придбати зимовий омивач скла з асортименту оригінальних запасних частин Škoda можна з вигодою до -20%.

Знижки можна отримати на такі групи оригінальних запчастин Škoda:

    • Зимові омивачі скла Škoda
    • Щітки склоочисника Škoda

Чекаємо вас в дилерській мережі Škoda та бажаємо безпечних поїздок за будь-яких умов!

* Акція діє у всіх дилерських центрах мережі Škoda на території України, за винятком території Автономної Республіки Крим та м.Севастополь, а також ряду населених пунктів на території Донецької, Луганської, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей, які є тимчасово окупованими Російською Федерацією. З повним асортиментом та вартістю запасних частин Škoda ви можете ознайомитись у вашого сертифікованого дилера. Знижки до 20% надаються фізичним особам від рекомендованої дистриб‘ютором поточної роздрібної ціни, на яку дилери можуть орієнтуватися при формуванні власної роздрібної ціни для споживача. Розмір знижки уточнюйте у вашого сертифікованого дилера. Кількість товару обмежена.