Встигніть придбати новий Škoda Kodiaq з неймовірною знижкою

Компанія Єврокар, офіційний дистриб’ютор автомобілів Škoda в Україні, оголошує знижки на всі наявні на скаді Škoda Kodiaq нового покоління. Придбати бажане авто можна зі знижкою до 160 000 грн. На всі автомобілі надається гарантія 2 роки без обмеження пробігу та додаткова опція «пакет подовженої гарантії на 4 роки або 90 000 км пробігу». Знижки на авто діють у період з 22 жовтня по 22 листопада 2024 року. Кількість акційних автомобілів обмежена.

Телефонуйте, та дізнавайтесь більше про знижки: +38 (097) 371 50 00.

Škoda Kodiaq в Україні представлено у двох комплектаціях – Selection та Sportline. Серед доступних двигунів – бензиновий 2,0 TFSI 140 кВт (190 к.с.) 7DSG та дизельний 2,0 TDI 110 кВт (150 к.с.) 7DSG. Всі доступні моделі оснащені семиступінчатою коробкою передач та повним приводом.

Škoda Kodiaq — найбільший кросовер серед лінійки Škoda, який зазнав кардинальних змін і в середині, і ззовні. Kodiaq нового покоління обладнано найсучаснішими інформаційно-розважальними системами, встановлено сучасні LED Matrix фари другого покоління та оновлену передню решітку радіатора з горизонтальною світловою смугою, важіль селектора передач перенесено на рульову колонку.

Kodiaq оснащений найсучаснішими інформаційно-розважальними системами, включаючи додатковий 13-дюймовий екран і проєкційний дисплей. Інноваційні інтелектуальні циферблати Škoda з сенсорним керуванням і віртуальна панель приладів входять у стандартну комплектацію.

Просторий елегантний салон з комфортом може розмістити до 7 пасажирів. А найсучасніші асистенти безпеки й технології зроблять кожну поїздку не тільки приємною та комфортною, а й безпечною.

Новий Škoda Kodiaq отримав максимальну оцінку п’ять зірок у незалежному контрольному тесті на безпеку при зіткненні Euro NCAP. Škoda Kodiaq набрав 84% від загальної кількості максимальних балів.

Крім того, Škoda Kodiaq є незмінним лідером продажів у своєму класі на ринку України протягом останніх 9 місяців 2024 року.

1Пропозиція діє до 22.11.2024 року на автомобілі в офіційних дилерів Škoda в Україні. Знижка для моделі Škoda Kodiaq 2,0 TDI 110 кВт (150 к.с.) 7DSG в комплектації Sportline складає до 8% (8.01%). Розмір знижки визначений в гривні станом на 22.10.2024 року і змінюється прямо пропорційно зміні курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати. Детальні умови на сайті — www.skoda-auto.ua.