У всіх дилерських центрах PEUGEOT пройде сімейне свято – «День кросоверів»

14 липня, в День взяття Бастилії у всіх офіційних дилерських центрах PEUGEOT в Україні відбудеться грандіозне сімейне свято – День кросоверів. Всіх гостей чекають тест-драйви новинок, розіграш цінних призів і справжня атмосфера Франції в Україні.

14 липня PEUGEOT запрошує всіх шанувальників марки в дилерські центри на «День кросоверів», який відбудеться в один день з національним французьким святом – Днем взяття Бастилії. Захід пройде в 22 автосалонах Бренда по всій Україні. Всі гості свята отримають унікальну можливість познайомитися з повною лінійкою кросоверів PEUGEOT.

До уваги учасників – знайомство і активний тест-драйв повнорозмірного SUV PEUGEOT 3008, який став автомобілем 2017 року Європі, міського SUV PEUGEOT 2008, а також родзинки заходу – семимісного SUV PEUGEOT 5008 (уточнюйте наявність в тестовому парку). В ході тест-драйву автомобілісти зможуть випробувати, як працюють інноваційні системи активної безпеки і електронні помічники, а також комфорт інтер’єру, створеного згідно з концепцією i-Cockpit другого покоління з футуристичної інформаційно-розважальною системою, ергономічним продуманої передньою панеллю та ін.

Діти теж не встигнуть занудьгувати: до їхніх послуг розваги та майстер-класи, конкурси та активності. Цікаво, що просто відвідавши «День кросоверів» і заповнивши невелику анкету-опитування, клієнт отримує можливість виграти один з 35 цінних призів, серед яких Bluetooth-колонки, спортивні сумки PEUGEOT і стильні брендові годинники PEUGEOT.

Зареєструватися на тест-драйв можна на офіційному  сайті.