НОВИЙ SUBARU OUTBACK БЕЗПЕКА БЕЗ КОМПРОМІСІВ!

НОВИЙ SUBARU OUTBACK БЕЗПЕКА БЕЗ КОМПРОМІСІВ!

Компанія «Субару Україна» – офіційний імпортер автомобілів марки Subaru, представила очікувану всіма прем’єру – новий Subaru Outback 2018. Стильний високотехнологічний кросовер отримав більш агресивний зовнішній вигляд завдяки оновленій решітці радіатора, дизайну переднього бампера і фар, багатоспицевим 18-дюймовим легкосплавним дискам. Крім того, в новому Outback передбачений люк, а для зручності водія у всіх комплектаціях пропонується преміальний пакет Advanced package, який включає: систему автоматичного управління дальнім світлом фар HIGH BEAM ASSIST (HBA), систему визначення перешкод позаду автомбіля – Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD) і камери фронтального і бічного огляду (Front & Side view Camera).

 

Важливою інновацією у новому Subaru Outback є система допомоги водієві EyeSight, яка має шість основних функцій: адаптивний круїз-контроль, передаварійне гальмування, попередження про відхилення від смуги руху, попередження про рискання у смузі, попередження про початок руху авто, що слідує попереду і передаварійне управління акселератором. EyeSight використовує два об’єктива стереокамери для отримання об’ємного кольорового зображення із здатністю точно розпізнавати форми, швидкості і відстані, вона визначає не тільки автомобілі, але і мотоцикли, велосипеди та пішоходів *.

 

Також, в усіх комплектаціях нового Outback встановлена система старт-стоп (ISS – Idling Stop System), що глушить двигун на світлофорах або при очікуванні пасажира і швидко знову запускає його, коли рух відновився. Це дозволяє покращити показники економічності витрати палива.

 

Новинка 2018 року – Subaru Outback зберіг усі якості, властиві повнопривідни кросоверам Subaru: традиційний опозитний двигун Subaru Boxer, який в поєднанні з трансмісією Lineartronic і системою постійного повного приводу Subaru AWD максимально розкриває потенціал автомобіля і сприяє винятковій стійкості і безпомилково точній реакції на керування.

 

Завдяки режиму Х-MODE з функцією контролю тяги для спуску по схилу, автомобіль ще більш впевнено долає дорожні умови будь-якої складності. Технологія X-MODE забезпечує управління роботою двигуна, трансмісії, системи повного приводу, гальм і інших компонентів, дозволяючи надзвичайно впевнено і безпечно рухатися складними дорогами і пересіченою місцевістю.

 

Новий Subaru Outback пропонує впевнену прохідність і універсальність для будь-якого активного способу життя і безпеку, на яку можна покластися, щоб Ви завжди досягали своєї мети з комфортом і душевним спокоєм.