PEUGEOT завоював перемогу відразу в двох номінаціях конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018»

PEUGEOT завоював перемогу відразу в двох номінаціях конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018»

За підсумками конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018», результати якого були оголошені 6 лютого, Новий SUV PEUGEOT 3008 завоював перемогу в номінації «Компактний кросовер», а мінівен PEUGEOT Traveller зайняв перше місце в номінації «Мінівени і фургони». У підсумковому рейтингу враховувалася думка журналістського журі і голоси українських автолюбителів, які віддали перевагу саме цим моделям.

Новий SUV PEUGEOT 3008 переміг в одній з найбільш складних номінацій «Компактний кросовер», де бився ще з чотирма сильними конкурентами. Французький кросовер отримав найбільше голосів від журналістського і громадського журі, завдяки безлічі факторів. Серед них і значний і динамічний дизайн, і інноваційна організація місця водія і салону другого покоління Peugeot iCockpit, і безліч систем допомоги водієві, серед них: система моніторингу сліпих зон, асистент утримання в смузі руху, система розпізнавання дорожніх знаків з можливістю адаптації швидкості, система попередження про можливе зіткнення і екстреного гальмування Active Safety Brake, адаптивний дальнє світло і ін. А система Grip Control, що забезпечує оптимальне зчеплення шин з дорожнім покриттям для їзди по бездоріжжю, твердженням лила PEUGEOT 3008 обійти своїх повнопривідних конкурентів. З детальними характеристиками і актуальними прайсами можна ознайомитися в шоу-румі моделі.

Переможець в номінації «Мінівени і фургони» PEUGEOT Traveller викликав великий інтерес покупців вже з моменту презентації в Україні. Дизайн PEUGEOT Traveller володіє компактним виглядом і просторим інтер’єром. Мінівен може перевозити від 5 до 9 осіб та доступний в 3-х варіантах довжини кузова. PEUGEOT Traveller Мінівен оснащений найсучаснішими системами і технологіями, як 7 “сенсорний екран, проекційний Head Up дисплей, система допомоги при підйомі по схилу Hill Start Assist, Hands Free Access (безконтактне відкриття і закриття дверей за помахом ноги), камера заднього виду, сигналізатор втоми водія, система попередження зміни смуги. Мінівен доступний з дизельним двигуном HDi 150 к.с. з 6-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач нового покоління EAT6 з технологією Quickshift, яка гарантує швидке і плавне перемикання передач. Крім того, згідно з висновком Європейської програми оцінки безпеки автомобілів Euro NCAP PEUGEOT Traveller присвоєно п’ять зірок – це кращий показник безпеки. Детальні характеристики моделі і прайс – в шоу-румі моделі.

Віктор Кордільовський, директор «Пежо Сітроен Україна» коментує: «Перемога відразу двох моделей PEUGEOT в престижному конкурсі« Автомобіль року в Україні 2018 »- це дуже важлива подія для нас. Адже це підтверджує, що машини нашої Марки відповідають очікуванням покупців і високо цінуються автомобільними експертами. Ми раді, що українці вибирають саме автомобілі PEUGEOT і дякуємо за цей вибір ».

Нагадаємо, що результати конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018» засновані на підсумках голосування журналістського журі, до якого входять 22 представники профільних ЗМІ, і 45 тисяч українців, які голосували за улюблені автомобілі онлайн. Вибір кращих проводився серед автомобілів, презентованих в Україні з 20 листопада 2016 року до 20 листопада 2017 року. За точністю підрахунку голосів і коректністю результатів стежила відома аудиторська компанія Baker Tilly.

 

PEUGEOT

Задоволення від активного водіння, елегантний дизайн і безкомпромісна якість підкреслюють прагнення компанії задовольняти потреби клієнтів і дарувати їм емоції, що асоціюються з автомобілями PEUGEOT.

10 000 дилерських центрів PEUGEOT в 160 країнах світу дозволили компанії збільшити обсяги глобальних продажів в 2016 році на 12,3% і продати 1 919 460 автомобілів. PEUGEOT поєднує високі стандарти якості, привабливий дизайн і емоції, щоб утвердитися в якості провідного світового бренду.

Історія компанії, що почалася в далекому 1899 році, в цьому році поповнилася значними досягненнями: нові автомобілі PEUGEOT 3008 DKR зайняли всі три призових місця на ралі «Дакар».