Hyundai Motor продемонструвала ескізи кросоверу Venue

За тиждень до офіційної презентації в рамках Міжнародного автосалону в Нью-Йорку компанія Hyundai Motor опублікувала ескізи дизайну екстер’єру та інтер’єру свого нового субкомпактного кросоверу Venue.

Основною цільовою аудиторією моделі Venue в Hyundai Motor бачать міських підприємців, які ведуть активну бізнес-діяльність. Але модний і унікальний стиль кросоверу напевно припаде до смаку більш широкому колу споживачів.

Сьогодні компанія Hyundai Motor опублікувала дизайнерські скетчі екстер’єру та інтер’єру автомобіля, які проливають світло на стилістику Venue. Модель отримає виразну решітку радіатору Cascading Grille, дворівневу головну оптику, атлетичні бампери і колісні арки, рельєфний капот, спортивний задній спойлер і комбіновані задні ліхтарі прямокутної форми. Кросовер оснастять легкосплавними колісними дисками оригінального дизайну.

Стилістика інтер’єру Hyundai Venue створена з акцентом на ергономіку і практичність. На лаконічній передній панелі виділяється 7-дюймовий сенсорний монітор мультимедійної системи з вбудованими додатками Apple CarPlay та Android Auto, оточений прямокутними повітроводами. Дизайн органів управління кліматичною системою – мінімалістичний і функціональний.

Більше подробиць про Hyundai Venue можна буде дізнатися під час світової прем’єри, яка відбудеться 17 квітня 2019 року на Міжнародному автосалоні в Нью-Йорку. В ході презентації кросоверу будуть використані елементи доповненої реальності.