На 88-В женевському міжнародному автосалоні був представлений концепт SUBARU VIZIV TOUR

Починаючи з дебюту першого концепту Subaru VIZIV в 2013 році корпорація Subaru випустила серію тематичних концептуальних моделей, які уособлюють собою бачення бренду Subaru і його майбутніх автомобілі, покликаних забезпечити своїм клієнтам «задоволення від водіння і душевний спокій».

Взявши за основу досвід розробки попередніх концептів і технологічні досягнення, Subaru поєднав в новому концепті останні технологічні інновації з перевіреною комбінацією симетричного постійного повного приводу – Symmetrical AWD і опозитного двигуна Subaru Boxer.

Передбачаючи швидке поширення і розвиток автоматизованих технологій управління автомобілем, конструктори Subaru оснастили простотіп найновішіми системами допомоги водієві, поєднавши їх з інновацйною системою EyeSight нового покоління; ці системи допомагають мінімізувати втому водія при тривалих поїздках і перетворюють подорож на активну задоволення.

 

Основні характеристики Subaru VIZIV Tourer Concept

Розмір корпусу (загальна довжина × ширина × висота): 4,775 × 1,930 × 1,435 мм

Колісна база: 2,730 мм

Розмір шин: 245/40 R 20

Місткість: 4 людини

 

Концепт Subaru VIZIV Tourer успадкував поєднання традиційно неперевершених ходових якостей з високим рівнем практичності, характерним для цілого успішного покоління автомобілів, об’єднаних назвою “touring wagon”. Він повністю відображає філософію дизайну Subaru “Dynamic x Solid».

У зовнішності кросовера все починається з шестикутної решітки радіатора, динамічно переходить в жорсткий, спрямований вперед корпус з агресивнимі кузовними лініями, що підкреслюють керованість і обіцяють задоволення від керування автомобілем. Містке багажне відділення демонструє практичність і комфорт. Концепт VIZIV Tourer є втіленням цінностей, важливими для активного способу життя і транслює образ абсолютного задвовлення від керування автомобілем та душевного спокою, який Subaru дарує своїм клієнтам.

У представленому концепті конструктори Subaru об’єднали передові системи допомоги водієві, з високою продуктивністю, дає поєднання двигуна боксер і симетричного постійного повного приводу Symmetrical AWD, щоб створити для своїх клієнтів автомобіль, який символізує насолоду і спокій. Також поєднуючи майбутні удосконалення системи EyeSight з технологією радарів, високоточного GPS і навігаційних систем, Subaru продовжує добиватися максимального рівня безпеки з метою усунення автомобільних аварій.

Назва “VIZIV” – “Vision for Innovation», що в перекладі – “Бачення для інновацій»