ЗДІЙСНІТЬ ВИГІДНУ ПОКУПКУ SUBARU OUTBACK

Повноприводні автомобілі Subaru Outback з вигодою до 28 300 грн. Subaru Outback зберіг всі традиційні риси притаманні легендарним кроссоверам марки: опозитний двигун Subaru Boxer, який у поєднанні з трансмісією Lineartronic та системою постійного повного приводу Subaru AWD максимально розкриває потенціал автомобіля та покращує стійкість, та дарує безпомилково точну реакцію під час керування.

Завдяки налаштуванням підвіски Outback демонструє відмінну плавність ходу, і значить, подорож принесе задоволення вам і вашій родині. У всіх комплектаціях пропонується преміальний пакет Advanced Package, який включає кілька систем: автоматичне управління дальнім світлом фар, визначення перешкод позаду автомобіля, камери фронтального та бічного огляду.

Важливою інновацією Subaru Outback стала система допомоги водієві EyeSight, що включає в себе функції адаптивного круїз-контролю, автоматичного екстреного гальмування, предаварійного управління акселератором, попередження про схід із займаної смуги руху і наближення до розмітки, а також активного контролю руху у смузі.

Здійсніть вигідну покупку Subaru Outback 2018 року випуску, кількість автомобілів на складі обмежена. Подробиці пропозиції уточнюйте у офіційних дилерів.