Новий PEUGEOT 5008. Нові стандарти SUV

Новий PEUGEOT 5008. Нові стандарти SUV

Його назва залишилася тією самою, але змінилося все інше! Абсолютно новий PEUGEOT 5008 відкриває нові горизонти – великий семимісний SUV сегмента С.

Будучи новим гравцем на перспективному ринку, перед новим PEUGEOT 5008 стоять три основні мети:

  • продовжити стратегію бренду по переходу в більш високий сегмент ринку;
  • досягти міжнародного успіху;
  • стати лідером (еталоном) серед великих семимісних SUV C-сегмента.

Організація простору водія PEUGEOT i-Cockpit ® нового покоління!

Простір водія став унікальним, завдяки новітній інноваційної, майже футуристичної концепції організації простору водія PEUGEOT i-Cockpit ®, яка дарує водіям абсолютно новий досвід водіння, викликаючи подив і захоплення. Компактне рульове колесо, великий 8-дюймовий сенсорний екран на приладовій дошці і ефектний 12.3-дюймовий цифровий head-up дисплей з високою роздільною здатністю з чудовою графікою і елегантною анімацією нового салону PEUGEOT i-Cockpit ® просто вражають водіїв.

Просторий салон з великою кількістю функцій

Колісна база нового SUV 5008 2,84 м робить його самим ергономічним позашляховиком в C-сегменті! При загальній довжині 4,64 м, новий PEUGEOT 5008 залишається компактним (хоча він на 19 см довший нового SUV PEUGEOT 3008 і на 11 см довше позашляховика 5008 попереднього покоління) – і одним з найбільш збалансованих автомобілів, а додаткова довжина забезпечує більше простору пасажирам. Оптимізована архітектура автомобіля є лише частиною пропонованого пакета. Новий PEUGEOT 5008 – це більше, ніж просто SUV. На ринку він виділяється своєю інноваційної конфігурацією:

  • три окремих  сидіння в другому ряду, що настроюються та складаються  також регулюються по довжині і нахилу;
  • два окремих,знімних сидіння , що складаються в третьому ряду;
  • найбільший обсяг багажника в класі – 780 дм3 VDA 210 (1060 літрів)

Новий SUV PEUGEOT 5008 також може бути обладнаний складним переднім пасажирським сидінням (для перевезення довгомірних вантажів до 3,20 м) і практичними задніми дверима з електроприводом і безконтактним керуванням.


SUV з вражаючим екстер’єром

Одного погляду достатньо, щоб розпізнати в новому PEUGEOT 5008 справжній SUV. У ньому присутні всі необхідні відмітні риси: довгий горизонтальний капот; вертикальна передня частина і піднесена лінія корпусу. Дизайн автомобіля відображає його міць і вселяє повагу. Його висота залишилася колишньою (1,64 м з рейлінгами на даху – стандарт для всіх моделей).

Весь цей образ формує подовжений і динамічний профіль. Передню частину автомобіля вінчає ексклюзивна широка решітка радіатора з хромованими вставками, а дизайн задньої частини відтіняє глянцева чорна смуга і задні LED ліхтарі з характерним ефектом «слідів пазурів», властивим останнього покоління SUV PEUGEOT.

 

Задоволення від водіння, яке не поступається кращим автомобілям турінг-класу

Новий SUV 5008, 308-я модель, новий SUV 3008 побудовані на Ефективній Модульній Платформі (EMP2) і обладнані найсучаснішими двигунами ЄВРО 6.1. Будь то бензинова або дизельна версія, вони перевершують своїх конкурентів з двигунами того ж класу потужності. Викиди CO2 мінімальні і становлять 115 г / км для бензинової і всього 105 г / км для дизельної версії.

Новий PEUGEOT немов запрошує в розкішну подорож, не в останню чергу тому, що він має відмінну звукоізоляцію і цілий ряд зручних функцій для всіх пасажирів салону: прекрасно облягають тіло передні сидіння, оснащені додатковою системою багатоточкового масажу, звукова система Hi- Fi FOCAL ® Premium, велика розкривається панорамний скляний дах і інше. Автомобіль також пропонує кращу по стабільності сполуки систему дублювання екрану смартфона Mirror Screen і 3D систему навігації (з TomTom ® Traffic).

Ультрасучасні системи допомоги водієві роблять водіння ще більш безпечним, володіючи арсеналом таких функцій безпеки (стандартним або опціональним в залежності від ринку): система контролю зчеплення з дорогою Advanced Grip Control, що включає нову ексклюзивну систему допомоги при спуску Hill Assist Control Descent (HADC), систему екстреного гальмування Automatic Emergency Braking System (AEBS), систему оповіщення про скорочення дистанції DistanceAlert, систему контролю дотримання рядності Active Lane Keeping Assistance (LKA), систему контролю концентрації водія Driverattentionwarning, систему автомат чеського включення фар SmartBeamAssistance, систему розпізнавання знаків обмеження швидкості, адаптивний круїз-контроль з функцією зупинки (на автомобілях з автоматичною коробкою передач), система моніторингу сліпих зон, системи допомоги при парковці Park Assist і Visio Park (кут огляду 360 °).

 

Новий PEUGEOT 5008 пропонує інноваційні мобільні рішення, надаючи можливість розмістити в багажнику електричний складаний скутер e-Kick або новий електричний портативний велосипед e-BikeeF01. Як e-Kick, так і e-Bike обладнані портами для мобільного зарядки акумуляторів.